ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Αποστασιοποιείται σιγά –σιγά η Μπακογιάννη από τις επιλογές Καραμανλή…

«Δεν είχα πλήρη εικόνα όταν ήμουν υπουργός Εξωτερικών, καθώς ταξίδευα συνεχώς για διάφορα σημαντικά θέματα, όπως είναι το Σκοπιανό και έκανα και δύο μήνες να γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν μπορούσα ν’ αποδεχτώ τη λογική της υπονόμευσης της κυβέρνησης ή του κόμματος σου, για να πας μπροστά. Τώρα θεωρώ ότι για την περίοδο εκείνη, θα μπορούσε να υπάρχουν και τρίτες λύσεις, που εκείνη την εποχή δεν είχα επιλέξει».                                           Τάδε έφη Ντόρα Μπακογιάννη, από το Ηράκλειο της Κρήτης, σε συνέντευξή της στο ράδιο Κρήτη. Μεταξύ άλλων δήλωσε ακόμα μια φορά ότι δεν αποκλείει τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα στο μέλλον, του οποίου φυσικά και θα ηγείται…

Δε θέλει δα και καμιά ιδιαίτερη σοφία, για να καταλάβει κανείς πως τα δύο αυτά σκέλη της συνέντευξής της συνδέονται άμεσα…. Βλέποντας τις αντιδράσεις του κόσμου και την άποψη που έχει η μεγάλη πλειοψηφία πλέον του Ελληνικού λαού για τις επιλογές της κυβέρνησης Καραμανλή την προηγούμενη 5ετία, αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει αποστάσεις από αυτές… “Δεν είχα καλή εικόνα”,λέει…. “Έλειπα πολύ στο εξωτερικό”, λέει… Είναι σοβαρές κουβέντες αυτές από πολιτικό, κορυφαίο υπουργό της χώρας επί 5 χρόνια, που μάλιστα χειρίζονταν εθνικής σημασίας θέματα; Δε νομίζω… Απλά προσπαθεί κι αυτή να πάει με το ρεύμα, για να πάρει μαζί τις όσους μπορεί από τους Νεοδημοκράτες που είναι δυσαρεστημένοι με τον πρώην καταλληλότερο, και να προετοιμάσει το έδαφος για τη δημιουργία του κόμματός της.

Δεν τρώμε κουτόχορτο όμως κα Ντόρα μας…Όσο κι αν εσείς οι πολιτικοί δε θέλετε (όπως φαίνεται) να το καταλάβετε, οι εποχές που μέναμε απαθείς έστω κι αν γνωρίζαμε ότι μας κοροϊδεύατε, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Και μην προσπαθείτε να μας το παίξετε αθώα περιστερά..Έχετε τις ευθύνες που σας αναλογούν για την πενταετία Καραμανλή…Και δυστυχώς για εσάς, δεν είναι και λίγες…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου