ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

1ο Φεστιβάλ Παιδιού στις Αρχάνες με γεύση απ τα παλιά…(φωτογραφίες)

Σήμερα το κέντρο των Αρχανών γέμισε με χαρούμενες παιδικές φωνές, χαρούμενες παιδικές φατσούλες (και μερικές κλαψιάρικες όπως είναι φυσικό), πολλά χρώματα και πολλή ζωντάνια!!! Με χαρά, ενδιαφέρον και περιέργεια για το τι θα περιελάμβανε το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργανώθηκε από το Δήμο Αρχανών πήρα τα ζουζουνάκια μου και κατευθυνθήκαμε προς τις Αρχάνες και την κεντρική πλατεία όπου ήταν και η αφετηρία των …δράσεων.
Εκεί μας έδωσαν...

Αναγνώστης: "Ως εδώ!

Φίλε αντίπαλε καλησπέρα,
Έχω μια απορία και ήθελα βοήθεια, αν μπορούσες να με βοηθήσεις.
Πόσο θα μου κοστίσει άραγε να φιλοξενήσω 23 φίλους για πέντε μέρες;
Για να μη σε βάζω σε σκέψεις, θα σου πω εγώ!
Κάποιοι υφιστάμενοι της περιφέρειας Κρήτης ζήτησαν από την οικονομική επιτροπή να εγκρίνει το ποσό των...

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η διαρροή, της διαρροής, ω διαρροή!

Τις τελευταίες ημέρες, με βασικό θέμα τα μέτρα των 11,5 δις που όλο κλειδώνουν και όλο “χάνουν το κλειδί”, η κυβέρνηση και οι “κύκλοι” της, διαρρέουν αμέτρητα σενάρια: από καταργήσεις αφορολογήτου ορίου μέχρι αυξήσεις συντελεστών, από περικοπές κατώτατων συντάξεων μέχρι αυξήσεις ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, από απολύσεις στο δημόσιο μέχρι εφεδρεία, από κατάργηση δώρων μέχρι περικοπές του εφάπαξ, και ότι άλλο κατεβάσει ο νους του κάθε φωστήρα που έχει μια θέση στο υπουργείο οικονομικών ή τα οικονομικά επιτελεία  των συγκυβερνόντων κομμάτων. Και τα ΜΜΕ, πιστά στο καθήκον τους, διαρρέουν με τη σειρά τους όποιο σενάριο διαλέξουν, ανάλογα με τα συναισθήματα που θέλουν να προκαλέσουν στην κοινωνία. Μέχρι να βγει επίσημα ο αρμόδιος υπουργός και να διαψεύσει κάποια από αυτά που προκάλεσαν τις μεγαλύτερες αντιδράσεις.
Βέβαια αυτή η μέθοδος δεν είναι καινούρια...

Τι μου θυμίζει…

image
Βλέπω δεξιά και αριστερά σε διάφορα sites το νέο σύμβολο του ΠΑΣΟΚ, και σκέφτομαι ότι κάτι μου θυμίζει…
Το βλέπω ξανά και ξανά, και όλο και πιο γνωστό μου φαίνεται…
Και πάνω στην πολύ σκέψη, λέω να βάλω λίγη τηλεόραση να χαλαρώσω… Και στο ζάπινγκ, μου έρχεται:

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Συλλογή υπογραφών για την προσφυγή στο ΣτΕ κατά των Βιομηχανικών ΑΠΕ

Στη συλλογή υπογραφών φυσικών προσώπων για την προσφυγή στο ΣτΕ κατά των Βιομηχανικών ΑΠΕ προχωρά το Παγκρήτιο Δίκτυο Αγώνα, καθώς εντός των ημερών λήγει η προθεσμία για την κατάθεσή της. Όσοι επιθυμείτε να συνυπογράψετε την προσφυγή, μπορείτε να το κάνετε στα παρακάτω σημεία και ώρες:
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 24/9 ώρα 10-12 π.μ. στη συμβολαιογράφο...

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Δ.Τ: «Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί!»

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου
image

Στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των δράσεων για την υποστήριξη οικογενειών που μαστίζονται από την οικονομική κρίση, η Διεύθυνση Κοινωνικής Ανάπτυξης με τη δράση «Μεριμνούμε για τα παιδιά μας» στοχεύει στην ενεργοποίηση επιχειρήσεων, οργανώσεων, συλλόγων, μεμομονομένων πολιτών για τη συγκέντρωση ποσοτήτων γάλακτος καθώς και συμπληρωματικών προϊόντων πρωινού ικανών να αντιμετωπίσουν και ενδεχομένως να εξαλείψουν το φαινόμενο ασιτίας μικρών παιδιών στα σχολεία της πόλης μας. Η ποσότητα γάλακτος και τα υπόλοιπα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν θα διατίθενται...

Δ.Τ: Η έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζόμενων στο Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 29/9/12 με ικανοποιητική συμμετοχή η έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου με αποκλειστικό θέμα την οργάνωση των αντιδράσεων των εργαζόμενων απέναντι στα νέα μέτρα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ ΑΡ. 
Οι εργαζόμενοι συμφώνησαν ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη...

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Παρέμβαση Εισαγγελέα για το χαράτσι της ΔΕΗ


Διερεύνηση από την Εισαγγελική Αρχή της βασιμότητας της καταγγελίας καταναλωτή για  τέλεση από τους υπευθύνους της ΔΕΗ του εγκλήματος της υπεξαίρεσης, κατά τη διαδικασία απόδοσης του ΕΕΤΗΔΕ στο δημόσιο. Η Εισαγγελία διέταξε διενέργεια προανακριτικών πράξεων από την Αστυνομία, με εξέταση στοιχείων, μαρτύρων, εμπλεκομένων κλπ (N. 4055/2012) .



Η καταγγελία με ημερομηνία...

Έφτασαν και στο Ηράκλειο οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με το χαράτσι του 2012 ενσωματωμένο!

Με ενσωματωμένο το χαράτσι (ΕΕΤΗΔΕ) έφτασαν στους καταναλωτές του Ηρακλείου οι πρώτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ, παρά την πρόταση προ διμήνου της διοίκησης της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού να αποσταλεί σε ξεχωριστό έντυπο. Πρόταση που, όπως φαίνεται, δεν αποδέχτηκε η κυβέρνηση κι έτσι οι καταναλωτές είναι αναγκασμένοι να εξοφλήσουν και πάλι στη ΔΕΗ στο έκτακτο τέλος ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών, που καταβάλλεται σε 5 διμηνιαίες δόσεις. 
Πάντως, υπάρχει και η δυνατότητα το χαράτσι αυτό να μεταφερθεί στην Εφορία. Αν ο υπόχρεος επιθυμεί, οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο, να αποκοπεί το ΕΕΤΗΔΕ από τον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος....

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Αντιναζιστική πορεία στο Ηράκλειο… έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής!

220324_10151395905077802_1330649929_o

Πορεία ενάντια στο Ναζισμό και τη Χρυσή Αυγή διοργανώνει την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το συντονιστικό των Λαϊκών Συνελεύσεων Ηρακλείου στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Νέα Αλικαρνασσό.  Ο τόπος που επιλέχθηκε για την πορεία δεν είναι καθόλου τυχαίος, καθώς στη συγκεκριμένη πλατεία, επί της οδού Ηροδότου, βρίσκονται τα γραφεί της Χρυσής Αυγής Ηρακλείου.