ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί άλλο η μείωση μισθών, λέει ο επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα

«Δεν μπορεί να συνεχισθεί η μείωση των μισθών και συντάξεων για να μειωθεί περαιτέρω το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Τρόικα κ. Πόουλ Τόμσεν, μιλώντας στο συνέδριο του Economist.

Τον κο Τόμσεν μπορεί να τον αποκαλούμε τελευταία “MR BLUE EYES” στην Ελλάδα (το έκανε μόδα η Πετρούλα), για το ΔΝΤ όμως  είναι  ο  «troubleshooter» (ένα είδος εξολοθρευτή των προβλημάτων) του Ευρωπαϊκού Τμήματος. Σε όποια χώρα της Ευρώπης υπάρχει πρόβλημα αναλαμβάνει ο Τόμσεν.

Δε δίστασε και πρόσφατα σε συνέντευξή του να παραδεχτεί τα λάθη του προγράμματος σταθερότητας της χώρας μας, λέγοντας : «Δεν υπολογίσαμε σωστά την επίπτωση των φόρων στον πληθωρισμό, είναι γεγονός. Όμως, έχουμε δημοσιονομική μείωση του ελλείμματος από 15,5% σε 9,5% σε μια οικονομία με ύφεση 4%. Θα ληφθούν και άλλα μέτρα ώστε να πέσει το έλλειμμα στο 7,5%».

Τουλάχιστον βρίσκεται κι ένας ξένος να πει μια μαύρη αλήθεια σε αυτό τον έρμο το λαό που καλείται μόνο να πληρώσει, και να σφίξει κι άλλο το ζωνάρι. Ελπίζω να λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι “δικοί” μας κυβερνόντες τα σημερινά του λεγόμενα.

Δείτε τι είπε σήμερα στο συνέδριο του Economist.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου