ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Νέα ήθη από τη CYTA: 25 ευρώ τίμημα για… υποβολή αίτησης για δουλειά!

Νέα ήθη φέρνει στην αγορά εργασίας η Κυπριακή εταιρία τηλεπικοινωνιών CYTA, που δραστηριοποιείται με δικός της δίκτυο στην Κύπρο αλλά και στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας - και στο Ηράκλειο. Ζητάει για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης για θέση εργασίας ωρομίσθιου προσωπικού, την καταβολή τιμήματος 25 ευρώ! Μάλιστα, διευκρινίζει ότι το τίμημα δεν επιστρέφεται σε καμία περίπτωση!
image
Στην προκήρυξη που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της και αφορά θέσεις εργασίας...
στην ΚΥΠΡΟ, η CYTA ζητάει ωρομίσθιο προσωπικό για εργασία 18 με 32 ώρες την εβδομάδα, βάσει των αναγκών της Υπηρεσίας, με σύστημα 24ωρης βάρδιας και για 6 ημέρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων Σαββάτου, Κυριακής και επίσημων αργιών της Cyta (νοείται ότι θα καθορίζεται τουλάχιστον μία ημέρα ανάπαυσης την εβδομάδα). Η αμοιβή που προσφέρεται είναι €7,42 την ώρα (μεικτά προφανώς).
Και για να γίνει απόλυτα κατανοητό από τους υποψηφίους, στο τέλος της προκήρυξης επισημαίνεται: “Δεκτές θα γίνονται μόνο οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της πιο πάνω ιστοσελίδας και αφού καταβληθεί το τίμημα υποβολής αίτησης”, δηλαδή τα 25 ευρώ!!
Βέβαια, όπως ανέφερα, η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά σε θέσεις εργασίας σε πόλεις της Κύπρου. Όμως, επειδή η εταιρία είναι μία, δε θα μου έκανε καθόλου έκπληξη αν εφαρμόζονταν η ίδια μέθοδος και στην Ελλάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι… η ύπαρξη κενών θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου