ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Back to … black

Μόνο κανένας φοβερός σεισμός δεν έγινε τις μέρες που αποφάσισα ο .. έρμος να ξεκουράσω λιγάκι “ψυχή τε και σώματι”, άντε και πνεύματι, αν δεχτούμε την υπόθεση ότι έχω λίγο!!!

Ένας μανιακός σκότωσε κοντά 100 άτομα στη Νορβηγία, η Ευρώπη αποφάσισε να σώσει την Ελλάδα χρεοκοπώντας την, ταξιτζήδες ξεσηκώθηκαν και απέκλεισαν αεροδρόμια και λιμάνια, κρουαζιερόπλοια έφευγαν για άλλη γη κι άλλα μέρη, ο Κακογιάννης πήγε να συναντήσει το Ζορμπά, η Αmy δεν έβαλε τη σωστή δόση στο κοκτέιλ και μας άφησε χρόνους, οικογένειες ξεκληρίστηκαν στο ΒΟΑΚ, οι “Αντίπαλοι” ξεπέρασαν τις 200.000 επισκέψεις (κι εγώ έλειπα!!!) και .. η Ντούβλη γύρισε ταινία την ιστορία του Στρος Καν!!!

Ε με τόσα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα καθημερινά, είπα να ακυρώσω το υπόλοιπο μέρος των διακοπών μου στην Καραϊβική, και αν έρθω πίσω να τοποθετηθώ για τα θέματα της επικαιρότητας! Επιλεκτικά πάντα, για να είμαι και εντός κλίματος!

Σιγά - σιγά λοιπόν  (για να μην πάθω και καμία “ανήκεστη βλάβη”, αλλά και για να κάνω ένα απαραίτητο σέρβις στον υπολογιστή μου που τρέχει με ταχύτητες χελώνας) το ιστολόγιο θα επιστρέψει στη “μαύρη” πραγματικότητα και σε… χειμερινούς ρυθμούς μέσα στο κατακαλόκαιρο! Έτσι, για να δικαιολογήσει τον τίτλο του ακόμα και σε αυτό το θέμα!

Καλές διακοπές λοιπόν σ’ εσάς, και καλή επιστροφή σ’ εμένα!