ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο Αυγενάκης έχει ρέντα!!! Ζητάει να μειωθεί ο ΦΠΑ στην κινητή τηλεφωνία!!!

wind_logo_1Μετά τη φοβερή πρόταση νομοθετικής ρύθμισης για την άρση της ανωνυμίας στα blogs, ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης χτύπησε ξανά!!! 

Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ζήτησε τη μείωση του ΦΠΑ στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας,  λέγοντας ότι αυτό θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, και θα φέρει έσοδα στο κράτος!!

Μάλλον δεν πάει και πολύ καλά τελευταία, και θα πρέπει να το κοιτάξει λίγο!! Αντί να κάνει παρέμβαση να μειωθεί το ΦΠΑ σε άλλα είδη ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, κόπτεται για την κινητή τηλεφωνία!! Με τέτοια οικονομική κρίση που διανύουμε, δε νομίζω ότι ο Έλληνας πολίτης θα σωθεί από τη μείωση του φόρου στην κινητή τηλεφωνία, αλλά από μειώσεις στις τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών που ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ… Το κινητό ας το μειώσουμε λίγο αν μας φαίνεται ακριβό!!!

Δεν είδα τον Αυγενάκη να ζητάει μείωση του ΦΠΑ στο ψωμί, στο κρέας, στο ρύζι, στα αγροτικά προϊόντα… Μόνο στην κινητή τηλεφωνία, τομέα που δραστηριοποιούνται 3 μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

4 σχόλια:

  1. Βρε κοπέλια, που τον βρήκατε αυτόν τον λεβεντομ@λ@κ@???
    kbibis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο όλα αυτά όμως που πληρώνουμε αν ήταν το Φ.Π.Α του κινητού χαμηλότερο, δεν θα χαλούσε κανένα απο εμάς...λίγο απο το ένα λίγο απο το άλλο γίνεται οικονομία, δεν είμαι οπαδός του Αυγενάκη αλλά ούτε και του κόμματος του αλλά πιστεύω οτι μπορεί να βοηθήσει και στην οικονομία αλλά και στο άνοιγμα θέσεων εργασίας...που αποτελεί αγκάθι και όνειρο για χιλιάδες νεους συμπεριλαμβανομένου και εμένα μέσα σε αυτούς...Καλό θα ήταν λοιπόν να ζυγιάζουμε όλους τους παραμέτρους πρίν κρίνουμε τον οποιονδήποτε..εξάλλου τα λευτά του Έλληνα πολίτη πάνε σε πολύ πιο άχρηστα πράγματα με πολύ υψηλότερο κόστος....π.χ το σαχλοπανηγυράκι της Eurovision που το πληρώνουμε όλοι μας πολύ ακριβά.....καλό θα ήταν λοιπόν να ανoίξουμε λίγο τα μυαλά μας γιατί ώς γνωστόν όπως και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ANOIXTA!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θεωρείς δηλαδή φίλε μου ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ άλλα πράγματα, πριν την κινητή τηλεφωνία;;; Γιατί αυτό ακριβώς λέω!!! Κανένα δε θα χαλούσε να είναι χαμηλότερο το ΦΠΑ, αλλά σίγουρα θα ήταν καλύτερα να είναι πιο χαμηλό το ΦΠΑ σε ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nα μειωθεί ο ΦΠΑ και στις τσίχλες.
    Οίκτος στον Αυγενάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή