ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εξώδικο προς τους βουλευτές στέλνουν ενεργοί πολίτες!

Εξώδικη δήλωση προς τους βουλευτές, την οποία συνέταξε δικηγόρος, περιφέρεται σε εργασιακούς και δημόσιους χώρους προκειμένου να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές πολιτών .
image
Στην πρόσκλησή για την υπογραφή του εξώδικου, αναφέρεται:
“Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες να υπογράψετε εξώδικη διαμαρτυρία – δήλωση και πρόσκληση η όποια απευθύνεται προς όλους τους πολιτικούς φορείς της χωράς μας, (Πρόεδρο της Δημοκρατίας- κυβέρνηση-κόμματα), προς όλους τους θεσμικούς φορείς της χωράς μας και του εξωτερικού, (δικαστική εξουσία, ΜΜΕ, ΣΕΒ, ΤτΕ, ΝΣΚ, ΟΔΔΗΧ, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΔΝΤ, ΕΚΤ κλπ.) στην όποια, αφού αποδίδονται οι ευθύνες στα κόμματα τα οποία οδήγησαν την πατρίδα μας σε διεθνή απαξίωση και οικονομική απομόνωση και το λαό της Ελλάδος στην εξαθλίωση, τώρα ανέλαβαν ελέω θεού την σωτηρία μας. Για εμάς άλλα χωρίς εμάς. Υπογράφοντας το εξώδικο τους δηλώνουμε ότι δεν δεχόμαστε και δεν ανεχόμαστε τις δόλιες πρακτικές τους και δεν τους επιτρέπουμε να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.
ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

1) ΑΙΡΟΥΜΕ τη Λαική Εντολή η οποία τους εδόθη με τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 και δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΙΣ από τους 300 βουλευτές της Ελληνικής Βουλής, μας εκπροσωπεί-αντιπροσωπεύει ενώπιον οιουδήποτε φορέα άσκησης πολιτικής-οικονομικής ή άλλης εξουσίας, Ελληνικής ή Αλλοδαπής.
2) Δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ τους δώσαμε εντολή να προχωρήσουν και υλοποιήσουν την κυβερνητική πολιτική την οποία ακολούθησαν από την επομένη των εκλογών του Οκτωβρίου 2009, αλλά αντίθετα με εξαπάτηση, ως αναφέρουμε, αναλυτικά στην εξώδικη δήλωσή μας, απέσπασαν την ψήφο μας τελώντας κατά τον τρόπο αυτό, μεταξύ άλλων και ποινικό αδίκημα.
3) Δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ οι δανειακές συμβάσεις που υπέγραψαν κατά παράβαση της Λαικής Εντολής που έλαβαν και θα καταργηθούν την επομένη ημέρα των επόμενων εκλογών και αυτό θα γνωστοποιηθεί και στους αντισυμβαλλομένους τους , προκειμένου να είναι γνώστες της διάστασης που υφίσταται ανάμεσα σ’αυτούς και στον Ελληνικό Λαό.
4) Δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ οι Αντισυνταγματικοί Νόμοι που ψηφίζουν, δε θα τους ακολουθήσουμε, δε θα υπακούσουμε και θα τους καταργήσουμε και δια της δικαστικής οδού αλλά και στην πράξη. Τυπικά θα καταργηθούν την επομένη των εκλογών, ουσιαστικά τους έχουμε καταργήσει.
5) Δηλώνουμε ότι δε θα θυσιασθούμε, ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας, ούτε οι επόμενες γενιές, για να επιβιώσει ένα άκρως διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα.
ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ.
Για την υπογραφή του εξωδίκου μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της συντάξασας αυτό δικηγόρου Μαρίας Εξαρχουλάκου του Ιωάννη, Δικηγόρου Αθηνών, (ΑΜΔΣΑ 17969), κατοίκου Αθηνών, (οδός Κυψέλης 83) , Προέδρου της Δικηγορικής Ανανεωτικής Παρέμβασης, (ΔΙ.Α.Π). μετά του επίσης δικηγόρου Χρήστου Χρήστου, τηλ. 210 8235455, 210 8239965, 6944597414, 6948176768, 6945901805, 6955061581, 6937019733, email: mariaexarchoula@yahoo.gr, (συνεργαζόμενοι δικηγόροι, Μιλτιάδης Ευθυμίου, Βανέσσα Ροζάκη, Παναγιώτης Τζαμτζής).”
Δείτε ολόκληρο το εξώδικο παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου