ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αλέξης Σωβινιόν ή Αντώνης Γράψτας;

Η Νέα Δημοκρατία ως φαίνεται, δεν έχει τίποτε σίγουρο να προτείνει στον Ελληνικό λαό. Μια αναδιαπραγμάτευση 18 σημείων ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝ οι Τροικανοί, αλλιώς μνημόνιο και ξερό ψωμί!  Γι’ αυτό και το έχει ρίξει σε σποτάκια τύπου “σφηνάκια”, με σκοπό όχι με την ανάδειξη της δικής της πρότασης να κάνει τον κόσμο να την ψηφίσουν, αλλά προσπαθώντας να αποτρέψει τον κόσμο από το να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ!
Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν, ένα ζευγάρι έχει πάει για φαγητό σε ένα ακριβό εστιατόριο  και όταν έρχεται ο λογαριασμός ο άνδρας, Αλέξης στ’ όνομα,  αρνείται να πληρώσει λέγοντας ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος! Έτσι, τον πετάνε έξω από το εστιατόριο, και αυτός λέει ότι δεν περίμενε να το κάνουν αυτό! Ο παραλληλισμός είναι προφανής.
Ίσως όμως έπρεπε να μας δείξουν και τι προηγήθηκε αυτού του σποτ. Δηλαδή πως ξεκίνησε η ιστορία. Και αφού δεν το κάνουν αυτοί, θα σας τη διηγηθώ εγώ:
Ένας συνάδελφος και προϊστάμενος του Αλέξη, ο Αντώνης, που ήταν φρέσκος στην πόλη, πήγαινε κάθε μέρα στο εστιατόριο αυτό. Και μάλιστα όχι μόνος του. Στην αρχή...
πήγαινε με τη γυναίκα του, μετά και με τα παιδιά του. Μόλις όμως έγινε γνωστός, άρχισε να πηγαίνει εκεί με την παρέα του. Στο τέλος έφερνε όλους τους γνωστούς του στο εστιατόριο, και τους κέρναγε τα καλύτερα φαγητά. Έπιναν δε τα καλύτερα κρασιά και τις πιο ακριβές σαμπάνιες.
Όμως δεν πλήρωνε το λογαριασμό. Έλεγε στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου “γράψ’ τα”. Ο ιδιοκτήτης, επειδή ο Αντώνης το έπαιζε πρωτευουσιάνος, στην αρχή το δέχτηκε. Με τον καιρό όμως, άρχιζε να του ζητά εγγυήσεις ότι θα πάρει τα χρήματά του. Έτσι, ο Αντώνης ξεκίνησε να του κόβει επιταγές στο όνομα της εταιρίας.
Μέχρι πριν λίγο καιρό, δεν υπήρχε πρόβλημα, γιατί οι επιταγές ήταν μεταχρονολογημένες. Όταν όμως έφτασε ο καιρός να εξοφληθούν οι πρώτες, ο  ιδιοκτήτης ανακάλυψε ότι ήταν ακάλυπτες. Έτσι, απευθύνθηκε στην τράπεζα, που του είπε ότι ο Αντώνης δεν έχει καμιά προσωπική ευθύνη, και ότι πρέπει να πληρώσει η εταιρία. Εξάλλου, ο Αντώνης είχε πια χάσει τη δουλειά του, και τη θέση του είχε πάρει ο Αλέξης.
Όταν λοιπόν τυχαία βρέθηκε ο Αλέξης στο εστιατόριο για να γιορτάσει την προαγωγή του, και ζήτησε το λογαριασμό, το αφεντικό του έστειλε όλο το χρέος του Αντώνη!! Και φυσικά ο Αλέξης αρνήθηκε να το πληρώσει, λέγοντας ότι το χρέος δεν το αναγνωρίζει, αφού δεν έγινε για λογαριασμό της εταιρίας, αλλά για λογαριασμό του Αντώνη και των κολλητών του!!
Αυτή είναι φίλοι μου ολόκληρη η ιστορία! Για το ότι τον πέταξαν έξω τον Αλέξη, δε φταίει αυτός, αλλά ο Αντώνης, που τόσα χρόνια γλένταγε με τους κολλητούς του κι έστελνε το λογαριασμό στην εταιρία!!! Γι’ ατό λοιπόν τα παράπονά σας στον Αντώνη το Γράψτα, κι όχι στον Αλέξη το Σωβινιόν!

3 σχόλια:

  1. Αντίπαλε, μιά και μιλάμε για αριστερά: "Δολοφόνος" κατά τον ξΥΡΙΖΑ ο Έλληνας
    που αμύνθηκε στον λαθρομετανάστη ληστή!
    Αυριο μπορεί να μπουκάρουν
    στο σπίτι σας. Κανονίστε τι θα ψηφίσετε. Αν είστε αριστεροί, ρίξτε τουλάχιστον ΠΑΣΟΚ. Μην παίζετε με την τύχη της ζωής των παιδιών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα επιχειρήματα έχουν εξαντληθεί και για να χτυπήσουν, όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ολόκληρη την μαχόμενη αριστερά, προβαίνουν σε χυδαιότητες. Από τα χαστούκια και τις δολοφονικές επιθέσεις των ανεγκέφαλων, όπως οι φίλοι του από πάνω σχολιαστή, μέχρι τα γελοία βίντεο και τους λαϊκισμούς και συναισθηματισμούς. Όταν οι κυρίαρχες δυνάμεις χάνουν τη δυνατότητα να γίνουν πειστικοί ότι έχουν να δώσουν πάγματα στο λαό, τότε αναλαμβάνουν τον πιο βρώμικο πόλεμο ενάντια σε αυτούς που έχουν σηκώσει κεφάλι. Και τότε χρησιμοποιούν και κάτι μορφώματα όπως η ΧΑ.

    Υ.Γ. Η άμυνα σε οποιαδήποτε επίθεση είναι λογική, ειδικά όταν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή σου. Βέβαια, το να μην αρκείσαι εκεί και να τρέχεις στους δρόμους με καραμπίνα πίσω από οποιονδήποτε, φέρνει τραγικά αποτελέσματα....
    Επίσης, η εγκληματικότητα είναι και αυτό κοινωνικό φαινόμενο. Άλλο ο πληρωμένος δολοφόνος της ΧΑ και άλλο κάποιος που αναγκάζεται και εξωθείται σε τέτοιες ενέργειες. Κοινωνικά να το προσεγγίσουμε, η λύση είναι να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς με την εργασία σου. Από τη στιγμή που τα φέρνεις δύσκολα, τότε οδηγείσαι στις πιο ακραίες λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλαχιστον στο τελος του κειμενου παραδεχεστε οτι τελικα θα μας πεταξουν εξω απο την ευρωπη με ετοιμη την δικαιολογια οτι δεν φταιει ο Αλεξης αλλα ο Αντωνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή