ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Πεντοζάλης για Γκίνες

image Το ηλιοβασίλεμα της 7ης Αυγούστου του 2010 θα μείνει στην ιστορία γιατί θα συνδυαστεί με την εκδήλωση ένωσης όλης της Κρήτης από τα Χανιά μέχρι το Λασίθι, με μια ανθρώπινη αλυσίδα χορευτών μήκους 200.000 μέτρων και πλέον, οι οποίοι πιασμένοι χέρι-χέρι θα χορεύουν ταυτόχρονα πεντοζάλη, στέλνοντας το μήνυμα της συναδέλφωσης των λαών του πλανήτη μας.


Η εκδήλωση με τίτλο "Μέρα χορού και συναδέλφωσης των λαών του πλανήτη μας" διοργανώνεται από το Σωματείο "Πλανήτης Κρήτη"!
«Το σωματείο μας», είπε στη "Ν.Κ." ο πρόεδρός του κ. Σπύρος Πρεβεζάνος από τα Χανιά, «είναι μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό, επιστημονικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, εκπαιδευτικό και ανθρωπιστικό. Κοινός παρανομαστής του σωματείου μας είναι ο σεβασμός στη ζωή, στην αξιοπρέπεια, στη διαφορετικότητα και στα "πιστεύω" των συνανθρώπων μας, ανεξάρτητα από θρησκεία, γλώσσα, φυλή, πολιτισμό κ.λπ. Ό,τι ενώνει προστατεύει, δημιουργεί, διδάσκει και βοηθά τον άνθρωπο χαρακτηρίζει τον "Πλανήτη Κρήτη". Αντίθετα, ό,τι διαιρεί, σκορπά έριδες, δημιουργεί πάθη, αντιπαλότητες, αντιπάθειες κ.λπ. είναι ξένο για μας».
Στις 7 Αυγούστου, "Μέρα χορού και συναδέλφωσης των λαών του πλανήτη μας", 200.000 και πλέον χορευτές από τα Χανιά μέχρι το Λασίθι θα ξεκινήσουν να χορεύουν ταυτόχρονα αργό πεντοζάλη και θα τους ακολουθήσουν οι Κρητικοί της Ηπείρου, της Πελοποννήσου, του Πόντου, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και σε όποιο σημείο του πλανήτη υπάρχει και είναι οργανωμένο σε συλλόγους το κρητικό στοιχείο.
«Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Κρήτη θα στέλνει μηνύματα αγάπης και συναδέλφωσης σε όλους τους λαούς της γης, καλώντας τους να χορέψουν και να γίνουν ένα μαζί της», τόνισε ο κ. Σπύρος Πρεβεζάνος.


Διεθνές ενδιαφέρον
Τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα και φυσικά τα ελληνικά και κρητικά ΜΜΕ θα επικοινωνήσουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη τη μοναδική σε παγκόσμιο επίπεδο εκδήλωση. Οι διοργανωτές είναι σε επαφή με την Guinness World Records, προκειμένου να καταχωριστεί το κατόρθωμά τους, να βάλουν πάνω από 200.000 ανθρώπους να χορεύουν ταυτόχρονα πεντοζάλη, στο βιβλίο Guinness.
«Τα οφέλη από την εκδήλωση», υποστηρίζει ο κ. Σπύρος Πρεβεζάνος, «είναι διαχρονικά, πολλά είναι άμεσα, άλλα έμμεσα και αρκετά προστιθέμενης αξίας. Εξασφαλίζουμε την προβολή της Κρήτης και της Ελλάδας σε όλο τον πλανήτη. Επιτυγχάνουμε αύξηση του τουριστικού μας προϊόντος και συμβάλουμε στη συναδέλφωση των λαών της γης».
Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση αυτή δεν έχουν παρά να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του "Πλανήτη Κρήτη" www.200000.gr.

πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου