ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Υιοθεσία αδέσποτων κουταβιών στην πλατεία Ελευθερίας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η προσπάθεια της Ζωόφιλης Δράσης για προώθηση των υιοθεσιών αδέσποτων κουταβιών στην πλατεία Ελευθερίας την Κυριακή 23-1-2011.

koutavia 1

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ δόθηκαν 15 κουτάβια για υιοθεσία. Οι νέοι «γονείς» υπέγραψαν υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να σημάνουν με microchip το ζώο άμεσα , να φροντίζουν και να μεριμνούν για την ευζωία του γνωρίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση το ζώο θα τους αφαιρεθεί. Αυτό είναι μια πρακτική που έχει θέσει σε εφαρμογή το σωματείο προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να γνωστοποιήσει ότι αυτά υπαγορεύονται από το Νόμο που προστατεύει τα ζώα συντροφιάς και που κάθε υπεύθυνος ιδιοκτήτης οφείλει να κάνει.

15 μέρες πριν τη λήξη του 2010 η Ζωόφιλη Δράση βρισκόταν καθημερινά στο Τάλως από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9-10 το βράδυ κάνοντας πάλι προσπάθειες για προώθηση των υιοθεσιών αλλά και ενημέρωση του κοινού για θέματα ζωοφιλίας. Χάρη στην ακούραστη προσπάθεια των εθελοντών και την ανταπόκριση του κοινού, υιοθετήθηκαν 48 κουτάβια στο διάστημα αυτό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν αλλά και σε όσους ανταποκρίθηκαν και ήρθαν να δουν και να υιοθετήσουν ζώα.

koutavia 3 koutavia 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου