ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΡΗΤΗ1 ΤΗΣ ΑΝΕΚ!

Μια απίστευτη καταγγελία φέρνει στο φως σήμερα το blog “Αντίπαλοι”! Στο εστιατόριο του πλοίου ΚΡΗΤΗ1 των ΑΝΕΚ lines, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της 3ης Απριλίου 2011 (προς 4 Απριλίου) από Πειραιά προς Ηράκλειο, πάρα πολλοί επιβάτες διαπίστωσαν ότι στους πάγκους του εστιατορίου self service της οικονομικής θέσης έκαναν βόλτες εκατοντάδες κατσαρίδες!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΕΚ 2ΥΠΟΓΡΑΦΕΣΟι καταγγέλλοντες, που ταξίδευαν με τα μικρά τους παιδιά  γυρνώντας από εκπαιδευτική εκδρομή τους σχολείου τους στην Αθήνα, έμειναν έκπληκτοι όταν, πηγαίνοντας στο εστιατόριο για να πάρουν το βραδινό τους, αντίκρισαν στους πάγκους εκατοντάδες κατσαρίδες!! Οι πρώτοι που πήγαν φώναξαν και τους υπόλοιπους, και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου απαίτησε εξηγήσεις, μπαίνοντας μέσα στο εστιατόριο και πίσω από τις βιτρίνες. Ο σερβιτόρος που ήταν εκεί αδιαφόρησε, και η πρόεδρος απαίτησε να δει τον υπεύθυνο.

Όταν ο υπεύθυνος πήγε, και αφού του έδειξε επιδεικτικά τις κατσαρίδες , ρίχνοντας μερικές δεκάδες κάτω με … το κλειδί της, ένας υπάλληλος πήγε με ένα σκουπάκι και τις μάζεψε σαν να μην έτρεχε τίποτα!!! Ο υπεύθυνος δε, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας στην αρχή ότι έγινε απεντόμωση το μεσημέρι, η οποία …δεν έπιασε!!! Όταν όμως η κυρία του είπε “Κάνατε απεντόμωση το μεσημέρι, και το βράδυ σερβίρετε; Θα έπρεπε να μη λειτουργήσει για 3 ημέρες το εστιατόριο!!!” , ο υπεύθυνος της είπε “δεν κάναμε ακόμα, θα την κάνουμε αύριο το πρωί”!!!

Και όλα αυτά, αφού ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΦΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!!!

Και, επειδή οι επιβάτες υποπτεύθηκαν ότι μπορεί το θέμα να προσπαθήσουν να το υποβαθμίσουν, ή ακόμα και να το κουκουλώσουν, τράβηξαν και φωτογραφίες! Τις βλέπετε παρακάτω. Στην πρώτη φωτογραφία, είναι μια γενική άποψη του πάγκου και των βιτρινών του εστιατορίου, με επισήμανση στο σημείο που έχουν εστιάσει οι επόμενες φωτογραφίες:

estiatorio1

Στις επόμενες φωτογραφίες, βλέπετε … τις κατσαρίδες!!!!

katsarida1

katsarida22

image

Η καταγγελία όπως βλέπετε έχει γίνει επώνυμα στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου το πρωί της 4ης Απριλίου 2011. Επειδή όμως οι φωτογραφίες που βλέπετε δεν είχαν εκτυπωθεί ακόμα, οι Λιμενικοί δεν έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου στους καταγγέλλοντες, και θα το έκαναν σήμερα το πρωί, αφού τους προσκομιστούν οι φωτογραφίες. Αυτό βέβαια δεν το καταλαβαίνω, και μου δημιουργεί κάποιες υποψίες. Δε χρειάζονται οι φωτογραφίες για να κάνεις καταγγελία, ειδικά όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί μάρτυρες (και όχι μόνο οι 5 που υπογράφουν, αλλά όλα τα παιδιά του σχολείου και οι συνοδοί τους). Έδωσαν όμως φωτοτυπία την ίδια την καταγγελία, την οποία βλέπετε στην αρχή της ανάρτησης.

Νομίζω ότι είναι περιττό να αναφέρω πόσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ μια εταιρία τέτοιας εμβέλειας όπως η ΑΝΕΚ, να μη δίνει σημασία στην καθαριότητα του εστιατορίου, και να μην τηρεί τους ΣΤΟΙΧΕΙΏΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ στους χώρους εστίασης του πλοίου της, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των επιβατών...

Ελπίζω να μην πάει για κουκούλωμα το θέμα. Το γεγονός που καταγγέλλεται είναι πέρα για πέρα αληθινό, και μου το περιέγραψαν με ακόμα πιο γλαφυρό τρόπο. Δεν ξέρω ποιας υπηρεσίας αρμοδιότητα είναι να ελέγξει το συγκεκριμένο πλοίο και την εταιρία. Είτε ο ΕΦΕΤ, είτε το Λιμεναρχείο, είτε το Υγειονομικό, είτε όλοι μαζί θα πρέπει αν κινηθούν άμεσα, ώστε ανάλογα περιστατικά να μην επαναληφθούν, και μάλιστα ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου. Και φυσικά, να επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα στην εταιρία, προς συμμόρφωση!!

5 σχόλια:

  1. Η Βαρδινογιάννειος ΑΝΕΚ με κατσαρίδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικό είναι να έχει εκεί κατσαρίδες βρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικότατο αν μόλις είχαν κάνει απεντόμωση...

    Σε όποιον δεν αρέσει να κρατάει μαζί του τόνο σε κονσέρβα να τρώει. Εγώ το βάζω και στα μακαρόνια και με κέτσαπ είναι ό,τι πιο νόστιμο υπάρχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτου του ειδος το κατσαριδακι δεν εχει να κανει με τις κλασικες κατσαριδες που κυνηγαει ο κοσμος στο σπιτι του....ειναι το λεγομενο κατσαριδακι εστιατοριου που ειναι πολυ δυσκολο να εξοντωθει και με μεγαλο πολλαπλασιασμο....οχι μια αλλα παρα πολλες απολυμανσεις θελει και αν....αυτος ο τυπος κατσαριδακιου υπαρχει σχεδον σε ολα τα εστιατορια και αρκει μονο ενα να βρεθει στο μαγαζι σου για να σε γεμισει με χιλιαδες αφου γενναει πολλα περιπου 50 την φορα που με την σειρα τους θα γεννησουν κ αυτα...οποτε μην τρελαθουμε κ ολας και μην ψαχνοθμε πως θα οικονομισουμε απ τ κατσαριδακια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή