ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Καθαρισμός και ανάδειξη κρήνης Κορώνη Μαγαρά από τους Minoistas

Μια πολύ ενδιαφέρουσα, και με πολιτιστικές προεκτάσεις δράση επέλεξαν για την επόμενη Κυριακή  15/5/2011 και ώρα 10:30 π.μ. οι Minoistas.

Στόχος τους αυτή τη φορά ο καθαρισμός και η ανάδειξη της κρήνης στου Κορώνη Μαγαρά, στην περιοχή του Μασταμπά. Ενός μνημείου που έχει εγκαταλειφθεί από το δήμο, και είναι δυσπρόσιτο προς το κοινό, αφού ο χώρος γύρω από αυτό είναι γεμάτος καλαμιές, χόρτα, δέντρα αλλά και…σκουπίδια!

krini koroni magara

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρετσε, την ερχόμενη Κυριακή φορέστε τα πρόχειρα ρούχα και τις γαλότσες σας και πάρτε μαζί σας όποιο από τα παρακάτω εργαλεία έχετε στο σπίτι σας: σάρακα, παλάμη, χλοοκοπτικό μηχάνημα, βενζίνη για το χλοοκοπτικό, τσάπα, τσουγκράνα, κλαδευτικό ψαλίδι, σακούλες σκουπιδιών μεγάλες, γάντια πάνινα ή δερμάτινα.

krini koroni magara 2

Και που ξέρετε, με την προσπάθειά σας αυτή, μπορεί να ευαισθητοποιηθούν και οι αρμόδιες υπηρεσίες, και να ασχοληθούν σοβαρά με την ανάδειξη της κρήνης.

Γιατί καθαρισμός έχει γίνει και τα προηγούμενα χρόνια, και με τη συμβολή του δήμου, αλλά τα καλάμια και τα χόρτα πάλι φυτρώνουν. Και η εφορία νεωτέρων μνημείων έχει κάνει αυτοψία στο χώρο. Όμως ο χώρος αυτός χρειάζεται μια αποτελεσματική και συνολική αντιμετώπιση, για να αναδειχτεί άλλο ένα από τα μνημεία της πόλης που βρίσκονται στην αφάνεια.

Αυτό το έναυσμα λοιπόν θέλουν να δώσουν οι minoistas στους αρμόδιους φορείς. Κι εμείς φυσικά, θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε στο να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου