ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Δ.Τ.: Ευθύνες απέναντι στους πολίτες και την ιστορία του ΟΦΗ

clip_image002Στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «κασετολογίας» και των μεγαλοπαραγόντων, όπου μπορεί ένας οπαδός να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να χειροδικήσει έναντι ενός ποδοσφαιριστή, όπου το άθλημα εξευτελίζεται κάθε τόσο, βγαίνοντας «οφσάιντ» από την κοινωνία, τους έφταιξε ο ΟΦΗ. Τον οποίο ενοχοποιούν ουσιαστικά γιατί διάλεξε να αγωνιστεί στο γήπεδο και όχι στα «στέκια» της ΕΠΟ. Με αποτέλεσμα την άδικη απόφαση εις βάρος του.

Τα ζητούμενα από δω και πέρα είναι δυο:

Αρχικά οι φίλοι της ομάδας να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια και την ιστορία του Συλλόγου. Το δίκαιο ξέσπασμα τους, το οποίο συμμεριζόμαστε, να είναι υπόδειγμα ειρηνικής διαδήλωσης και να μην συνοδευτεί από καταδικαστέα έκτροπα, όπως τα προχθεσινά, που θα δώσουν άλλοθι στα κέντρα αποφάσεων και θα στιγματίσουν την αξιοπρέπεια των φίλων και της ομάδας του ΟΦΗ.

Το βασικότερο, οι αρμόδιοι φορείς της πόλης έχουν χρέος απέναντι στους πολίτες να διαφυλάξουν την Δημοτική και Δημόσια περιουσία. Να διατηρήσουν την ατμόσφαιρα καθαρή, εφαρμόζοντας λελογισμένο σχεδιασμό, ώστε ο καθένας μας να μπορεί να κυκλοφορεί άνετα και όχι με δάκρυα στα μάτια(!). Να μην επιτρέψουν σε κάποιους «λίγους» με συμπεριφορές που δεν εκπροσωπούν επ’ ουδενί το σύνολο των φίλων του Συλλόγου, να διαταράξουν την κοινωνική συνοχή και να αποκλείσουν την πρόσβαση συμπολιτών μας από σημεία της πόλης.

Ευελπιστούμε στη άμεση Δικαίωση του ΟΦΗ και μακροπρόθεσμα στην δικαίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με συνέπεια, το ποδόσφαιρο να επανέλθει πραγματικά ως το άθλημα του λαού, να γίνει παράδειγμα για τους νέους αποτρέποντας τους από τα επικίνδυνα μονοπάτια του χουλιγκανισμού και των ναρκωτικών!

Τμήμα Νέων Ηράκλειας Πρωτοβουλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου