ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Αν έχεις τέτοιο πρόεδρο στη Βουλή, τι να την κάνεις την Τρόικα!

image Μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ είχε ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλλιπος Πετσάλνικος, για να βοηθήσει τον φίλο του και υπουργό οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, να συγκεντρώσει έσοδα στα κρατικά ταμεία. Του λέει, “τι ψάχνεις για δίκαια μέτρα και μαλ…κίες, βάλε μια έκτακτη εισφορά σε όλους να τελειώνουμε” !!! Και ο Γιώργος του είπε: ‘καλή ιδέα, θα το σκεφτώ! Να μην κουράζομαι και πολύ”!!!

ΒΡΕ ΔΕ ΣΟΒΑΡΕΥΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ! 

Αφήσατε πάλι να διαρρεύσουν τέτοια σενάρια, για να δείτε αν θα τσιμπήσει ο κοσμάκης! Τι θέλετε, να σας πουν κι ευχαριστώ που δε μειώνετε το αφορολόγητο στις 6.000 ευρώ, αλλά ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ με την έκτακτη εισφορά;;; Θεωρείτε δηλαδή ότι ο μισθωτός και ο συνταξιούχος με εισόδημα πάνω από το αφορολόγητο όριο, που συμβάλει κατά 50% στη φορολογία της χώρας μας, ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ;;;

Ποτέ επιτέλους θα στραφείτε για φόρους σε αυτούς που δεν πληρώνουν και φοροδιαφεύγουν; Πάλι την ανικανότητά σας θα πληρώσει ο ευσυνείδητος φορολογούμενος; Πάλι την εύκολη λύση βρήκατε;

Με αυτές τις λύσεις, γίνομαι κι εγώ υπουργός οικονομικών, και ο καθένας! Αλλά βέβαια, πρέπει να δικαιολογήσει και ο Πετσάλνικος τη θέση του, και κάνει και προτάσεις! Σου λέει: να μην κρατάω μόνο χρόνο στη βουλή και να χτυπάω και το καμπανάκι, να φανώ χρήσιμος στον πρωθυπουργό που μου έδωσε αυτό το αξίωμα!

Με τέτοιο πρόεδρο βουλής που έχουμε, τι χρειαζόμαστε την Τρόικα αλήθεια; Αφού πιο σκληρές προτάσεις κάνει αυτός από τον Τόμσεν!! Nα μην παραπονιέται όμως μετά αν ακούει το γνωστό σύνθημα “Να καεί να καεί, το…μαγαζάκι του η Βουλή”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου