ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Αναγνώστης: Ήταν ξημερώματα της επομένης του Δεκαπενταύγουστου, πέρυσι…

Γράφει ο Anthropakos:

DSC_8857 Κάηκαν ζωντανοί - ο ένας επέζησε ως εκ θαύματος - στην Εθνική Οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου. Ήταν ξημερώματα της επομένης του Δεκαπενταύγουστου, πέρυσι. Απέναντι από το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στην Εθνική Οδό, λίγο μετά τον κόμβο του Γαζίου, το μοιραίο αυτοκίνητο μπαίνει τέρμα δεξιά του δρόμου στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης η οποία ξαφνικά σταματούσε πάνω σε μία φοβερή, φονική κακοτεχνία...Ένα παλιό γεφυράκι που αποτελεί παγίδα θανάτου πάνω στον εθνικό δρόμο. Και δεν είναι το μόνο γεφυράκι, ούτε η μόνη παγίδα του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης.

DSC_8855Κάθε χρόνο το νησί μου θρηνεί πολλούς νεκρούς. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Και ο συνοδηγός του, κάηκε ζωντανός. Το άλλο παλικάρι που οδηγούσε το αυτοκίνητο, επέζησε μετά από μεγάλες μάχες σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων της Θεσσαλονίκης. Στις φωτογραφίες που σας στέλνω, ο πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Ν. Ηρακλείου Λευτέρης Μιχελάκης, την ίδια μέρα του θανατηφόρου τροχαίου, δείχνει την κακοτεχνία. Προβαίνει τότε σε καταγγελίες στον τοπικό Τύπο. Και σε κατάθεση φακέλου στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Ηρακλείου Νίκο Μαρκάκη. Ο εισαγγελέας παρεμβαίνει. Έχει όμως περάσει ένας χρόνος. Ο Παπανικολάου, προϊστάμενος της υπηρεσίας του υπουργείου Μεταφορών τότε, παραθέριζε και είχε κλείσει το κινητό. Ο Καρούντζος - ως περιφερειάρχης Κρήτης - δήλωνε...αναρμόδιος λόγω υπουργείου Μεταφορών (απ' ότι είχα διαβάσει στις τοπικές εφημερίδες).

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ένα απλό βέλος μόνο, προειδοποιεί τους διερχόμενους οδηγούς, αλλά και το καντιλάκι στη μνήμη του νεαρού που σκοτώθηκε. Δεν θα κάνω σχόλια. Θα πω μόνο, ότι στην Κρήτη μας είχαν πρίξει με την αιρετή Περιφέρεια και τις...τεράστιες προοπτικές που θα έδινε στο νησί η αποκεντρωμένη διοίκηση... Η Κρήτη βάφεται κάθε χρόνο με πολύ αίμα... Ο νέος περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Καρούντζος στη θέση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ένα μόνο έχουν αποδείξει. Ότι η Κρήτη ως "πράσινο" νησί, είναι "δεδομένο" για το ΠΑΣΟΚ και "εχθρικό" για τη Ν.Δ. Και για το λόγο αυτό, όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι της Εξουσίας πράσινοι και γαλάζιοι, μας έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Ο λαός - λένε - έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν. Εγώ πάλι θα έλεγα, ότι ο ελληνικός λαός, δεν είναι...τόσο χάλια για να έχει... τόσο ξευτίλες, φαρμακογλύφτες και καλαμοκαβαλάρηδες της πιο ύπουλης Εξουσίας σε ολόκληρο τον κόσμο!

Αναγνώστης

1 σχόλιο:

  1. Ας θρηνουσε κανενα τσατσονι πολιτικος το γιο του σε μια τετοια κακοτεχνια και θα εκαναν το δρομο με διεθνη προδιαγραφες. Εδω στο Ελλαδισταν ομως ασχολουνται με το Αθηνοκεντρικο κρατος και με το αν οι φωτο της Μενεγακη εχουν ρετουσαρισμα η οχι για την κυταριτιδα της ξανθιας. Ρε αι στο διαολο λεω εγω.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή