Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Διακοπή Ρεύματος σε ζευγάρι μακροχρόνια ανέργων με μωρό στις εργατικές κατοικίες Ηρακλείου!

image Σήμερα το πρωί, μέλη του συλλόγου επικοινώνησαν μαζί μας για να μας πουν ότι σε εργατικές κατοικίες της πόλης, είχε εμφανιστεί ιδιωτικό συνεργείο της ΔΕΗ και τους είχε διακόψει τη παροχή ρεύματος στα σπίτια τους. Όταν πήγαμε στη περιοχή, διαπιστώσαμε ότι όντως, Παρασκευή και ώρα 12, είχε βρεθεί δίχως ηλεκτρικό ρεύμα σπίτι με ζευγάρι μακροχρόνια άνεργων και μωρό 20 μηνών. Υπήρχε κόσμος στο δρόμο που φώναζε ότι είναι άδικες αυτές οι πράξεις και μετά από συζητήσεις -και ενώ είχαν έρθει και μέλη της συνέλευσής πολιτών Μασταμπά- καταλήξαμε ότι δεν είναι επιτρεπτές και δεν μπορούμε να αφήσουμε έτσι τα πράγματα.

Ο σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Ηρακλείου δηλώνει ότι ακόμα και μια βδομάδα πριν τις εκλογές, δεν μπορούν να συγκρατηθούν και να μην δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Το πρόσωπο του στυγνού φοροεισπράκτορα που τρέχει να μαζέψει λεφτά για να τα δώσει στους ξένους που μας απειλούν συνέχεια. Σε αυτές τις εκλογές να φροντίσουμε να μεταναστεύσουν όλοι όσοι λένε για μονόδρομους, ρεαλισμούς και δεσμεύσεις της χώρας, χωρίς να λένε πως θα επιβιώσουν οι κάτοικοι της χώρας.
Η πραγματική νίκη του λαού όμως, θα έρθει με οργανωμένες δομές αλληλεγγύης και αντίστασης σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία. Αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να δώσει ο κόσμος χτίζοντας επιτροπές και φτιάχνοντας συνελεύσεις παντού.
Σύλλογος Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου