ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

3η μέρα χωρίς κυβέρνηση, και η καταστροφή δεν ήρθε ακόμα!

3η μέρα μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Και η Ελλάδα είναι ακόμα όρθια, παρόλο που δεν  την κυβερνά το ΠΑΣΟΚ ή η Νέα Δημοκρατία. Και όχι μόνο είναι όρθια, αλλά συνεχίζεται κανονικότατα η… φυσική ροή των πραγμάτων: ο κόσμος πάει στη δουλειά του ή … στο ταμείο ανεργίας, ΔΕΝ έπεσαν όλοι στις τράπεζες και στα σούπερ μάρκετ σαν ακρίδες επειδή ο Σαμαράς δεν κατάφερε να κάνει κυβέρνηση, και “οι αγορές” δάνεισαν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ την Ελλάδα με 1,3 δισ. ευρώ. Μάλιστα, ενώ είχε ζητήσει 1 δις, της προσφέρθηκαν 2,6 δις, με ...
ελαφρά τσιμπημένο επιτόκιο (4,69% από 4,55% για 6μηνη διάρκεια)από την προηγούμενη φορά, που υπήρχε μεγάλη σταθερότητα στη χώρα υπό τον κο Παπαδήμο!!!
Οι καταστροφολόγοι λοιπόν τώρα μπορούν να πάνε στα σπίτια τους,αφού δεν κατάφεραν και πολλά μέσα από τα κανάλια τους και τα λοιπά μέσα ενημέρωσης. Θα τη χρειαστούν την ξεκούραση άλλωστε για να είναι φρέσκοι τις επόμενες μέρες, ενόψει – όπως όλα δείχνουν – των νέων εκλογών! Μόνο να έχουν κατά νου ότι ο Έλληνας δεν τρώει πλέον κουτόχορτο, και το απέδειξε περίτρανα πριν 3 μόλις μέρες!
Υ.Γ.: Οι αποδόσεις των Ισπανικών και των Ιταλικών ομολόγων τσιμπάνε προς τα πάνω τις τελευταίες μέρες. Τι λέτε να γίνει αν η Ελλάδα κάνει ότι χρεοκοπεί; Η φίλη μας η Μέρκελ τι θα κάνει τότε; Θα τους διώξει όλους από το ευρώ και θα μείνει με την Ολλανδία;

2 σχόλια:

  1. Ναι αυτό γίνεται διάσπαση της ευρωζώνης για τον απλό λόγο ότι κάθε μέρα δεν θα ξέρεις ποιος βγαίνει και ποιός μπαίνει. Μέχρι στιγμή είμαστε συνταγματικοι αλλά να δούμε μπας και γίνει κα κανα πραξικόπημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ
    -------------- Αυτη την ωρα οι τηλεορασεις δειχνουν συνεντευξη κομμουνιστων. Εννοειται οτι ΔΕΝ τους ρωτανε τπτ για τα εγκληματα του στάλιν.
    Συνεντευξη Χρυσης Αυγης ΔΕΝ βαζουν.
    Δυο μετρα και δυο σταθμα.
    Αλλα βλακες ΔΕN ειμαστε......
    Παμε για το 14%, λεβεντες ελληναρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή