ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Παραποίηση της θέλησης του λαού ο εκλογικός νόμος Παυλόπουλου!

Το αποτέλεσμα των εκλογών του 2012, όπως μεταφράζεται σε έδρες από τον ισχύοντα εκλογικό νόμο Παυλόπουλου, συνιστά κατάφορη παραποίηση της θέλησης του λαού!
image
Δεν μπορεί κάποιο κόμμα, όποιο κι αν είναι αυτό, με ένα ποσοστό κάτω του 19% να λαμβάνει 108 έδρες, και κάποιο άλλο με ποσοστό κοντά στο 17% να λαμβάνει μόλις 52! Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο κοινοβούλιο δε θα υπάρχει ανάλογη με τα ποσοστά εκπροσώπηση των Ελλήνων πολιτών!
Με αυτό τον κατάπτυστο νόμο, για πολύ λίγο .....
αποφεύγεται ο σχηματισμός κυβέρνησης από ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, δηλαδή η συνέχιση της πρότερης κατάστασης!!! Για πολύ λίγο δε θα συνεχιστεί ακριβώς η ίδια πολιτική! Και αυτό μόνο αν αν δε βρεθούν φυσικά κάποιοι από τα υπόλοιπα κόμματα πρόθυμοι να τη στηρίξουν!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 32,1% (ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία) ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Φυσικά ισχύει το ίδιο και από την άλλη μεριά. Ότι και να γίνει πάντως όσον αφορά το σχηματισμό κυβέρνησης, θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι ο λαός αποδοκίμασε έντονα τη μέχρι τώρα εφαρμοζόμενη πολιτική των μνημονίων. Και δε νομιμοποιείται ΚΑΝΕΝΑΣ, ελέω ενός κατάπτυστου εκλογικού νόμου, να τη συνεχίσει προφασιζόμενος κοινοβουλευτική πλειοψηφία!

1 σχόλιο:

  1. O Παυλόπουλος ήταν στο πανελ του ΣΚΑΙ μετά τις εκλογές και μόνο ο Τζήμερος του είπε οτι ειναι αποτυχημένος, έχει φτιάξει νόμους εκτρώματα και ότι θα έπρεπε να είχε από μόνος του παραιτηθεί!
    Η Δημ. Ξανά δεν μπήκε καν στην βουλή. Βλέπεις τα ψέμματα αρέσουν, τα στόματα αλλάζουν μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή