ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Τα παιχνίδια των δημοσκοπήσεων και η προπαγάνδα των ηλεκτρονικών ΜΜΕ

Έχουμε μπροστά μια προεκλογική περίοδο ενός ολόκληρου μήνα. Στο διάστημα αυτό θα δούμε, θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πολλά. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή όμως, ώστε να μπορούμε να ξεχωρίζουμε την πραγματικότητα από την προπαγάνδα. Και εξηγώ τι εννοώ μ’ ένα παράδειγμα:
Χτες, Παρασκευή, σε όλα τα φιλοΝεοδημοκράτικα portals και blogs, και κατά συνέπεια και στα social media, διακινούνταν η είδηση για μια δημοσκόπηση της Rass  για την εφημερίδα Metro-Weekend που θα κυκλοφορούσε σήμερα. Ο τίτλος της είδησης ήταν: “Ενισχύεται η Ν.Δ. σε νέα δημοσκόπηση για τη metro weekend” , ενώ ως υπέρτιτλο είχε: “Εντυπωσιακό το ποσοστό συσπείρωσης των ψηφοφόρων της Ν.Δ. σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Rass”. Βέβαια, κανένας δεν έδινε τα ποσοστά των κομμάτων.
Σήμερα, δημοσιεύτηκε ολόκληρη η δημοσκόπηση. Και ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 21,7%, ενώ η ΝΔ είναι δεύτερη με 20,2%!!! Μια μικρή λεπτομέρεια που όλη μέρα χτες παρέλειψαν να μας παρουσιάσουν!
image
Φυσικά αυτό έγινε επίτηδες, για να ...
δημιουργηθεί η εικόνα ότι το κλίμα που είχε διαμορφωθεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις μετά τις εκλογές, αντιστρέφεται πλέον οριστικά υπέρ της ΝΔ.
Όλη αυτή την προπαγάνδα που γίνεται από τηλεόραση, ραδιόφωνο αλλά και από διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, δυστυχώς τις επόμενες μέρες θα ενταθεί. Και χρειάζεται προσοχή, ώστε ο κόσμος να μην πέφτει στην παγίδα τους, και ν’ αποφασίσει ανεπηρέαστος ποιο κόμμα, ή μάλλον πιο πρόγραμμα θα εμπιστευτεί. 
Βέβαια, όπως φαίνεται, μάλλον αντίθετα αποτελέσματα φέρνει!
Υ.Γ.: Οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται αυτό το ΣΚ είναι μοιρασμένες ως προς την πρωτιά.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψήφισε Χρυσή Αυγή και πάρε ένα μαχαίρι να πας να μαχαιρώσεις καμιά δεκαριά πακιστανούς, για να σου φύγει η κάψα. Φασίστα. Ε, φασίστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή