ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Τα μετεκλογικά κόλπα φέρνουν… αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η εντολή για συνεργασία επιβεβαιώνεται!

Δημοσιεύτηκε η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση της marc για τον alpha που δείχνει άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στο 27%!
Η έρευνα έγινε σε δείγμα 1021 νοικοκυριών με τηλεφωνική επικοινωνία και διήρκεσε από την Τρίτη των εκλογών μέχρι το βράδυ της Τετάρτης. Τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα παρουσιάζονται παρακάτω:
Ενώ με την απαραίτητη αναγωγή, δηλαδή χωρίς να υπολογίζονται λευκά, άκυρα και με αναγωγή αναποφάσιστων έχουμε:
image
Βέβαια, το 27% με το ισχύον εκλογικό σύστημα, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, δείχνει…πιθανότατα αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, αν αυτό ήταν φυσικά αποτέλεσμα εκλογών!
Η παρούσα δημοσκόπηση φυσικά και παίζει ρόλο σε...
όποια παιχνίδια παίζονται με τις ερευνητικές εντολές και τις δηλώσεις εκατέρωθεν των πολιτικών αρχηγών σήμερα, που ..μια είναι από τη μία μεριά και μια από την άλλη!
Πάντως, αυτό που φάνηκε και από το αποτέλεσμα των εκλογών, φαίνεται και από την παρούσα δημοσκόπηση:  Στο ερώτημα αν θέλετε να σχηματιστεί μια κυβέρνηση συνεργασίας ή αν προτιμάτε νέες εκλογές, οι απαντήσεις που δόθηκαν είναι : Κυβέρνησης συνεργασίας: 62,7% και Νέες Εκλογές: 32% !
image
Ας το λάβουν αυτό υπόψη τους όλοι!

6 σχόλια:

  1. το ποσο γελιοι ειναι το βλεπετε απο το γεγονος οτι αντι να βαλουν τους λ/μ σε c-130 και να τους ξεφορτωσουν στις χωρες τους, θελουν λεει να τους δωσουν ...1.οοο ευρω στον καθενα και να φυγουν ...μονοι τους!
    ε, ψηφιζεις χρυση αυγη μετα απο αυτο ή δεν ψηφιζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...κι επισης η χρυση αυγη, μετα απο τοση εμετικη συκοφαντια εις βαρος της απο τους δημοσιογραφους, θα πεσει στο 4,9? Κατω κι απ' τους νοσταλγους του σταλιν? δεν θα διπλασιαστει, οπως θα σου πει οποιον κι αν ρωτησεις στο δρομο? ετοιμαστειτε για ενα 14% για την χρυση αυγη, να ειστε μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν ήξερες και ορθογραφία, θα υποστήριζες καλύτερα τις θέσεις του κόμματός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσυ γραφεις σωστα να ξαναψηφισεις εκεινους που αποκαλουσες κλεφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπιδοφόρα η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, όμως σίγουρα αν δεν μεγαλώσει το εργατικό κίνημα, ώστε οποιαδήποτε και αν προκύψει για κυβέρνηση, να μπορούν οι εργαζόμενοι να πάρουν πίσω αυτά που τους πήραν αλλά και να βάλουν μπροστά νέα αιτήματα για παραγωγική ανασυγκρότηση στη βάση των αναγκών τους αποκλειστικά, ΤΟΤΕ θα χωνόμαστε ακόμα πιο βαθεία στον υπόνομο μαζί επιπλέοντας με τα σκατά και τους συναδέλφους τους της Χ.Α.

    Θέλει επαγρύπνηση. Οι φυλετικοί και εθνικοί διαχωρισμοί που προωθούνται από ΜΜΕ,κράτος και διάφορους εθνικιστες καλύπτουν τον σημαντικότερο διαχωρισμό που γεννάει και όλους τους άλλους, τον ταξικό διαχωρισμό της κοινωνίας. Αν δεν παλέψουμε ενάντια σε αυτόν, τότε είμαστε καταδικασμένοι να ανεχομάστε και τα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα των χρυσαυγιτών.

    Τσουπ.... τσουπ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://xagr.wordpress.com/2012/05/10/erixan-tin-selida-tis-xryshs-ayghs/

    ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!
    ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή