ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ιδρύματα προσφοράς κοινωνικού έργου ή διαπλοκής και εξυπηρέτησης φίλων;

Τα ιδρύματα καλοκαιρινού έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό χάρις το κοινωνικό έργο που προσέφεραν στην κοινωνία του Ηρακλείου αλλά και με τη γενικότερη προσφορά τους.
Το τελευταίο διάστημα όμως, πολλά κακώς κείμενα έχουν πέσει στην αντίληψη πολύ κόσμου, όσον αφορά το ‘‘έργο’’ και τις ‘‘υπηρεσίες’’ που προσφέρουν σε ορισμένους ,που δυστυχώς καταλαμβάνουν θέσεις στην αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στο δήμο Ηρακλείου.
Για όσους δεν τον γνωρίζουν τα ιδρύματα καλοκαιρινού διαθέτουν στην κατοχή τους πάρα πολλά ακίνητα και μαγαζιά  στο κέντρο του Ηρακλείου αλλά και σε ολόκληρη την πόλη, ο αριθμός αυτός ξεπερνάει τα 100.
Κατά περίεργη σύμπτωση τα περισσότερα μαγαζιά που μισθώνουν τα ιδρύματα έχουν γίνει καφετέριες!
Έως εδώ τίποτα το μεμπτό, το θέμα είναι πιεί  ενοικιάζουν αυτά τα μαγαζιά  και για τίνος  λογαριασμό ;
Για να μην κουράζω, τα μαγαζιά αυτά( δηλαδή τις καφετέριες) τα ενοικιάζουν τα ίδια πρόσωπα και μάλιστα τα πρόσωπα αυτά προέρχονται από την αυτοδιοίκηση.
Βέβαια το κόλπο είναι καλά στημένο και οι ‘‘κύριοι’’ αυτοί δεν φαίνονται πουθενά, απλά έχουν άτομα στο πόδι τους .
Θα πει κάποιος ,καλά πού είναι το κακό;
Το κακό είναι, στο ότι οι ‘‘κύριοι’’ αυτοί εκλέχτηκαν για εξυπηρετούν τον δημότη του Ηρακλείου και τα συμφέροντα του Δήμου και όχι για να αναπτύσσουν επιχειρηματικές δραστηριότητες για το συμφέρον τους, εκμεταλλευόμενη το αξίωμα που κατέχουν!
Για να μάθει ο Ηρακλειώτης τι συμβαίνει  ,ορισμένοι αιρετοί  και διάφοροι άλλη επιτήδειοι από τα ιδρύματα καλοκαιρινού ,έχουν συστήσει μια καλά οργανωμένη επιχείρηση και προσφέρουν καφέ και ποτό στον ηρακλειώτη.
Το χειρότερο είναι ότι αν κάποιος θελήσει να λάβει μέρος σε κάποιον διαγωνισμό των ιδρυμάτων, για πάρει ένα χώρο να στήσει μια επιχείρηση και ο οποίος δεν είναι μέρος της καμόρας του Ηρακλείου, άσε που δεν πρόκειται να δικαιωθεί ακόμα και αν κερδίσει τον διαγωνισμό αλλά κινδυνεύει να χάσει και αυτά που έχει….
Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα της διαφθοράς και της σήψης που επικρατεί στο Ηράκλειο και επιτέλους ας τα μάθει ο κόσμος να πάψει να στηρίζει λαμόγια, που εισέρχονται στα κοινά κακομοίρηδες και εξέρχονται εφτακέφαλα θεριά!
Έπεται και συνέχεια….. 

Αναγνώστης

13 σχόλια:

  1. Αυτό που λέμε "λαμόγια".
    Στις επόμενες εκλογές διάλλεξε: Τα "λαμόγια" ή Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά. Έχεις απόλυτο δίκιο αντίπαλε. Πάλι καλά που υπάρχεις και εσύ γιατί αν περιμέναμε από τα λαμόγια - δημοσιογραφάκια της πόλης μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς έτσι θα είναι όσο οι αιρετοί μας εκπρόσωποι δεν είναι και ανα πάσα στιγμή ανακλητοί. Και μάλιστα δεν είναι αιρετοί εκπροσοπώντας πραγματικές ανάγκες των πολιτών ανά περιοχή και όχι οικονομικά συμφέροντα. Μέχρι τότε, πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση, κάθε φορά που συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο. Αυτά σε επίπεδο πόλης.

    Αν γίνει υπόθεση όλων μας σίγουρα θα γλυτώσουμε και από τα λαμόγια και από τους μαχαιροβγάλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''Και μάλιστα δεν είναι αιρετοί εκπροσωπώντας πραγματικές ανάγκες των πολιτών ανά περιοχή και όχι οικονομικά συμφέροντα.''

    Εννοώ ότι, αυτή την στιγμή δεν είναι αιρετοί που εκπροσωπούν ανάγκες, αλλά αιρετοί που εξυπηρετούν μονάχα οικονομικά συμφέροντα.

    Και μάλιστα δικά τους κατά κύριο λόγο. Συγκεκριμένα, με την κατασκευή του νέου πολιτιστικού κέντρου, έγινε πλακόστρωση της Τ.Μαρκοπούλου. Έγιναν και παράλληλες πλακοστρώσεις άκυρες και άσκοπες.

    Αλλά δεν ήταν έτσι. Υπήρχε σκοπός. Ο τότε αντιδήμαρχος υποδομών ή κάποιος από το δημοτικό συμβούλιο είχε ακίνητα προς ενοικίαση. Το πλακάκι ανεβάζει την αξία, περισσότερο από την άσφαλτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ βραβεύτηκαν για την παράνομη κατεδάφιση του ΞΕΝΙΑ και την ανέγερση ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ κατασκευών στη θέση του... Έλεος πια, ποιος δουλεύει ποιόν με αυτά τα λαμόγια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει και άλλη λύση κ. ΧΑ και τα διλήμματα τέτοιου τύπου απευθύνοτναι σε άτομα με ρηχή σκέψη και χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς παρεξέγηση, αλλά το δικό μου IQ είναι κάτω του μέσου όρου.Αποδεδειγμένα!τι θές να πείς?

      Διαγραφή
  7. Ποιός δήμαρχος πρόσφατα αγόρασε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας; Όποιος το βρεί κερδίζει μια άδεια για καφετέρια στο κέντρο του Ηρακλείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη μου πεις! Απίστευτο - αν ισχύει φυσικά. Ο πρόεδρος τι λέει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ισχύει....ισχύει...!!Απ΄όλα έχει ο μπαξές και μπίζνες με τον ήλιο...

      Διαγραφή
  9. Εδώ θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να επέμβει ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος με τις κομπίνες αυτής της δημοτικής αρχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα έχουν ''τιμή'' στο τόπο μας,δημοσιογράφοι,κανάλια ακόμα και η δικαιοσύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχεις απόλυτο δίκιο... Αυτό φίλε μου είναι θλιβερό. Να είναι τόσο μαλ@&%ς ο κόσμος... τόσο βολεμένοι... και να τους αφήνουμε να κάνουνε τα δικά τους... ΚΡΙΜΑ
    Και η δικαιοσύνη? Τι γίνεται με αυτό το θεσμό? Αν μπεις στο site του Εθν. Τυπογραφείου, θα βρεις τις εταιρίες του εύκολα. Και δε χρωστάνε τίποτα... Σε άλλη χώρα θα ήταν ΗΔΗ φυλακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή