ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Οι 18 προτάσεις κι άλλες 100, πρέπει να γίνουν στην Τρόικα κι όχι στους Έλληνες, κε Σαμαρά!

18 προτάσεις για την Ελληνική οικονομία παρουσίασε χτες ο πρόεδρος της ΝΔ κος Σαμαράς. Μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ . Οι προτάσεις αυτές έγιναν στον Ελληνικό λαό εν είδη προγράμματος, μιας και σε μερικές ημέρες θα γίνουν οι εθνικές εκλογές. 
Υπάρχουν 2 σοβαρά ζητήματα με το θέμα αυτό. Το πρώτο είναι ότι  ο κος Σαμαράς με μερικές από τις προτάσεις του, αναίρεσε τον εαυτό του. Κοινώς, και κατά την προσφιλή του συνήθεια, έκανε  μερικές “κυβισθήσεις” ακόμα. Χαρακτηριστικά αναφέρω τους μισθούς στους ένστολους, που ήδη έχει υπογράψει τις περεταίρω μειώσεις τους,   τις συντάξεις και τα πολυτεκνικά επιδόματα, που ήδη έχει υπογράψει τις μειώσεις τους...
τα επιδόματα ανεργίας, που ήδη έχει δεχτεί με το μνημόνιο 2 ότι θα δίνονται με εισοδηματικά κριτήρια, τη μείωση του αφορολόγητου στα 5000 ευρώ που έγινε μόλις μερικούς μήνες πριν βάσει μνημονίου, την περικοπή 11 δις μέχρι ..τον Ιούνιο βάσει μνημονίου, τις μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα και πολλά άλλα.
Το δεύτερο και βασικότερο όμως είναι ότι οι προτάσεις αυτές απευθύνονται σε λάθος κοινό. Δηλαδή απευθύνονται στον Ελληνικό λαό ενόψει εκλογών, χωρίς να έχουν καμία ισχύ και καμία νομιμοποίηση από τους εταίρους και δανειστές μας, οι οποίοι όπου βρεθούν κι όπου σταθούν δηλώνουν ότι ή θα τηρηθεί το μνημόνιο 2 που έχουν ήδη δεχτεί οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος έχοντας δηλώσει εγγράφως υπακοή ή θα σταματήσει η χρηματοδότηση της χώρας.  
Θα έπρεπε λοιπόν οι προτάσεις αυτές, και άλλες 100 που πιθανότατα έχει στο μυαλό του ο κος Σαμαράς, να τις απευθύνει πρώτα στην ΤΡΟΙΚΑ και στην κα Μέρκελ. Να έχει τη ρητή δέσμευσή τους ότι δέχονται να γίνουν αυτές οι τροποποιήσεις στο μνημόνιο. Και μετά να τις εντάξει στο προεκλογικό του πρόγραμμα. Χωρίς αυτές τις εγγυήσεις, το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι άλλο ένα “λεφτά υπάρχουν”.
Ας σταματήσει λοιπόν η Νέα δημοκρατία να παραπλανεί το λαό ότι αν εκλεγεί κυβέρνηση θα αλλάξει το μνημόνιο. Έχει ήδη υπογράψει για την πιστή εφαρμογή του. Και ας μας πει τι θα κάνει αν η ΤΡΟΙΚΑ δε δεχτεί καμία από τις προτάσεις του. Ή μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση να το κάνει αυτό;

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Φαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς βρήκε τα "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ", που έχασε ο κ. Παπανδρέου και υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας και ολίγη ΑΟΖ από Καμμένο", σχολιασε η ΔΗΜΑΡ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή