ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ας μάθουμε όλοι μας στου… Κασιδιάρη το κεφάλι!

Το “ατυχές” κατά τη Χρυσή Αυγή περιστατικό του ξυλοδαρμού της Λιάνας Κανέλη από τον Κασιδιάρη στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 θα πρέπει να μας προβληματίσει.

Όχι μόνο επειδή τα κανάλια επιδιώκουν τέτοιου είδους τηλεμαχίες, και φροντίζουν η σύνθεση του πάνελ να είναι τέτοια ώστε να επιτευχθεί με κάθε τρόπο η επιθυμητή τηλεθέαση.

Όχι μόνο επειδή ένας άντρας χτύπησε μια γυναίκα.

Όχι μόνο επειδή η Χρυσή Αυγή πήρε  400.000 ψήφους.

Αλλά επειδή δυστυχώς τελικά, όλοι αυτοί, ο φασίστας Κασιδιάρης, η αθυρόστομη Κανέλη, η θαρασύτατη Δούρου και ο δειλός Παυλόπουλος αντιπροσωπεύουν όλους εμάς. Τους έχουμε εκλέξει να μας εκπροσωπούν.

Ας διδαχτούμε λοιπόν κάτι και από αυτό το γεγονός. Ας σκεφτούμε 2 και 3 φορές πριν ρίξουμε το μαγικό χαρτάκι στην κάλπη στις 17 Ιούνη.

Κι αν πάλι δούμε τον Κασιδιάρη στη βουλή, ε τότε να είμαστε έτοιμοι να φάμε κι εμείς καμιά μπουνιά στα καλά καθούμενα. Να μη νομίζουμε ότι θα ρίξουμε μόνο…     

9 σχόλια:

  1. Ο Κασιδιάρης φίλε μπλόγκερ εκφράζει ενα 7% που υποφέρει τα πάνδεινα: Κατακρεουργημένη βρέθηκε μέσα στο σπίτι της μία 81χρονη γυναίκα πάλι στην Πάτρα. Σύμφωνα με το μπλογκ thebest.gr την άτυχη γυναίκα αντίκρυσε μαχαιρωμένη η κόρη της στις 10 το βράδυ. Τραγική φιγούρα και ο γιος της, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια και ουρλιάζοντας από οργή έδινε όρκο στην κατακρεουργημένη μητέρα του πως «Θα τους βρω και θα τους σκοτώσω» .
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Antipale
    η εκπροσώπηση είναι μια από τις αυταπάτες της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Θεωρούμε (πλειοψηφία του λαού) ότι μας εκπροσωπούν, ωστόσο πρέπει να δούμε τι εκπροσωπούν τα κόμματα και πολύ περισσότερο τι εκπροσωπεί η υπάρχουσα κρατική δομή.

    Θέλω να πω για παράδειγμα, πως τα προβλήματα ενός νοσοκομείου τα γνωρίζουν καλύτερα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, πολύ περισσότερο από κάποιον εκλεγμένο και διορισμένο υπουργό. Πολύ περισσότερο από μια ολόκληρη κυβερνητική κοινοβουλευτική ομάδα η οποία εύκολα χρηματίζεται από ιδιοκτήτες νοσοκομείων για να στηρίζει τα συμφέροντα τους.

    Άρα, μήπως έρχεται η ώρα να σκεφτούμε μια διαφορετική κρατική δομή ώστε να υπάρχει πραγματική αντιπροσώπευση, ελεγχόμενη και με δυνατότητα στιγμιαίας αλλαγής της, κατευθείαν από την διαδικασία παραγωγής (υπηρεσιών, προϊόντων κλπ);

    Νομίζω πως έτσι θα αντιμετωπιστούν και οι φασίστες. Γιατί άλλωστε, λίγο στην ιστορία να γυρίσουμε, θα δούμε πως οι φασίστες ήταν οι πιο αντιδραστικοί εκπρόσωποι της άρχουσας τάξης, εκείνοι που κατέπνιγαν με την βία κάθε αγώνα για εργασιακά δικαιώματα. Άρα και σίγουρα, μια αμεσοδημοκρατική δομή στους χώρους εργασίας, ώστε να εκλέγονται από εκεί οι βουλευτές, θα είναι και ανάχωμα σε φασιστικές δράσεις.

    Γι΄αυτό αντίπαλε, θεωρώ πως είναι άδικο το 'τσουβάλιασμα' όλων που βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής. Νομίζω πως, ακόμα και από θέμα εκπροσώπευσης, η Δούρου και η Κανέλη, εκπροσωπούν, ακόμα τουλάχιστον, τους αγώνες των εργαζομένων, που έχουν την μεγαλύτερη σημασία τώρα που η κρίση χτυπάει την παραγωγή.

    Όσο για τους Ελληναράδες που επιμένουν σε αυτό το μπλογκ, θα ήθελα να τους υπενθυμίσω, πως το να ξυπνάς και να κοιμάσαι, αισθανόμενος συνεχώς να σε κυνηγάει ένας μετανάστης, να ξυπνάς και να κοιμάσαι με σφιγμένα τα δόντια και με μίσος, είναι δείγμα ψυχιατρικής διαταραχής. Να το κοιτάξουν, γιατί με τα όπλα που διαθέτουν, γίνονται και επικίνδυνοι για τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς επίσης εκφράζει ένα δεν ξέρω τι ποσοστό που υφίσταται μια άλλου είδους, πιο "ήπια", βία: το φόβο του να περπατήσει στο κέντρο της Αθήνας. Φοβόμαστε να μην μας σταματήσουν και μας σκοτώσουν για την τσάντα ή το πορτοφόλι μας. Φοβόμαστε για όλα, ακόμα και για την τύχη των παιδιών που οι επαίτες κρατούν επίτηδες αγκαλιά και που είναι αμφίβολο αν είναι δικά τους. Η αστυνομία πάντα άφαντη, φυσικά, ή αμέτοχη/"ανεκτική"...

    Τι περιμένουν λοιπόν οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι από τον κόσμο που καθημερινά γίνεται θύμα της δικής τους άσκησης βίας, της βίας αυτών των γαϊδάρων που μαλλώνουν μέσα σε ξένο (στου κοσμάκη δηλαδή τον) αχυρώνα; Να καθίσουμε σε στάση λωτού και να κάνουμε "ωμ";

    Όταν εκτίθεσαι καθημερινά σε κάποιας μορφής βία, δυστυχώς είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα έρθει η στιγμή που - με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο - θα την εκφράσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Proximos, είναι όντως άδικο να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι, ωστόσο ο καθένας με τη στάση του, και στο συγκεκριμένο επεισόδιο, αλλά με στη γενικότερη συμπεριφορά του, έχει τις ευθύνες του.
    Για τους "Ελληναράδες" όπως τους αποκαλείς, δεν ξέρω πραγματικά τι βρίσκουν στο blog που τους εκφράζει κι επιμένουν να αναρτούν άσχετα και προπαγανδιστικά σχόλια. Απλά με ανάγκασαν να μην τα δημοσιεύω αν δεν τα δω πρώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Δώδεκα Ενδεκα, δηλαδή εσύ δεν θέλεις να έλθει η ΧΑ και να κάνει τα 2 απλά: Να βάλει φυλακή τους κλέφτες και να απελάσει τα εκατομμύρια των λ/μ που κλέβουν τις δουλειές μας και μας σκοτώνουν. Θέλεις να μείνουν τα πράγματα έτσι (αν βγεί η ΝΔ ή πασόκ [1]) ή να χειροτεράψουν (αν βγει το σήριζα και ανοίξει τα σύνορα, τους δίνει όλους τζάμπα επιδόματα και παλκώσουν κι άλλοι 10 φορές τόσοι). Σταματώ εδώ. Ας σε κρίνουν οι κρητικοί που θα πάνε να ψηφίσουν.

    [1]Η ΝΔ και το πασόκ λένε μεν ότι θα απελάσουν τους λ/μ, αλλά θα το κάνουν - η ΝΔ λέει θα το κάνει με την βοήθεια της ΕΕ, ποιά βοήθεια; κι αν δεν σας τη δώσει; θα δώσετε πίεω την ψήφο που θα χάσω;

    Σημείωση: Μου εξηγείς λιγάκι, μίστερ δώδεκα ένδεκα, την πρόθεσή σου να αποκλείσεις 500.000 άτομα από την πολιτική ζωή; Δηλαδή αυτοί δεν είναι έλληνες; Δεν έχουν δικαίωμα να θέλουν πίσω την πατρίδα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαλαρώστε λιγάκι ρε παιδιά....

    -Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;

    -Κασιδιαρης: Ένα Freddo cappuccino με Καννέλι..Καλά χτυπημένο...!

    -Δουρου: Εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς δεν ήταν πιο δυνατές οι σφαλιάρες, γιατί αν δεν μπορούσε να καπνίσει η Λιάνα μετά, θα κατέρρεε και η καπνοβιομηχανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ''Φίλε 404''

    Η μετανάστευη ''φίλε 404'' είναι κοινωνικό φαινόμενο. Αυτό σημαίνει ότι οι αηδίες που σου υπόσχονται για να σε κρατάνε εσένα σε λήθαργο είναι μόνο για να σε στρέψουν αργότερα και σε αυτό που εσύ καλείς πατρίδα. Αλλά είσαι τόσο μικροκέφαλος, που είσαι ικανός να αναπαράγεις μόνο τις μπούρδες του μεγάλου αφεντικού. Ξύπνα!

    Σαν κοινωνικό φαινόμενο έχει τις ρίζες του. Ψάξε να δεις πως δημιουργείται η μετανάστευση, οι οικονομικοί μετανάστες και οι μετανάστες πολέμων, για να διαπιστώσεις πως η εξαθλίωση και η ανάγκη της φυγής από τον τόπο σου έχει να κάνει με τον καπιταλισμό, με αυτούς που κυριαρχούν οικονομικά και εξαπλώνουν με κάθε κόστος τα συμφέροντά τους.

    Αλλά εσύ είσαι τόσο αχυρόκεφαλος, που με την αντιδραστικότητά σου γίνεσαι το ιδανικό τους στήριγμα!

    Επίσης, εγώ μίλησα για αποκλεισμό των φασιστών. Από ότι παραδέχτηκες ''φίλε 404'' είσαι φασίστας.

    Πήγαινε στη Βιάννο λοιπόν να σε κρίνει ο κρητικός λαός.

    Φιλάκια. Και ξύδι για τα νευράκια πρωί μεσημέρι βράδυ.

    -----------------

    Αντίπαλε,
    ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πράγματι ευθύνες μπορείς να καταλογίσεις σε πολλούς και στον καθένα μας προσωπικά ακόμα. Βέβαια, οι δράσεις μας έχουν κοινωνικό αντίκτυπο και δεν μένουν μονάχα σε εμάς. Απλά,νομίζω ότι και αυτές οι ευθύνες κινούνται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Υπάρχουν ευθύνες για την διάσπαση του κινήματος, υπάρχουν ευθύνες όμως και για την ανάπτυξη φαινομένων Κασιδιάρη, που κατά το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος ανήκουν στις κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις.
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο ενας να παει στην Βιαννο και ο αλλος στο Μελιγαλα μηπως δειτε τα πραγματα διαφορετικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή