ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Κατάργηση Επαγγελματικού Πρωταθλητισμού

Προς κάθε αρμόδιο.

Κυρία/Κύριε,

Νομίζω ότι ο επαγγελματικός πρωταθλητισμός (σε όλα τα “σπορ”) δεν έχει καμία σχέση με την έννοια του Αθλητισμού. Στην καλύτερη περίπτωση απλώς καλλιεργεί την καναπεδολαγνεία η οποία βασίζεται στην εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου (και εμένα συμπεριλαμβανομένου) να χάσκει με γουρλωτά μάτια όταν βλέπει ωραία γκολ ή ωραία καλάθια ή ωραίες τούμπες. Αποτελεί, επίσης, πεδίο μη παραγωγικής (δηλ. παρασιτικής) διακίνησης πλούτου. Στη χειρότερη περίπτωση, είναι χώρος ιδανικός για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για απάτες μαφιόζικης μεθοδολογίας, για άσκηση κάθε μορφής βίας, για διαχείριση πολιτικής ισχύος, κλπ κλπ κλπ.

Προτείνω, λοιπόν ένθερμα, την άμεση (από τη δημοσίευση του παρόντος) κατάργηση του επαγγελματικού πρωταθλητισμού, καθώς δε συνεισφέρει θετικά σε απολύτως κανένα τομέα της κοινωνίας. Όλοι οι πόροι που σπαταλώνται για τη συντήρηση αυτού του αρρωστημένου συστήματος, προτείνω να διατεθούν στον αμιγώς ερασιτεχνικό και μαζικό (για όλες τις ηλικίες και ικανότητες) Αθλητισμό.

Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειές σας.

Με Τιμή,

Ένας αρμόδιος!
(εγώ τον κατάργησα ήδη)

3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα...Τέρμα το ξέπλυμα χρήματος μέσω των ΠΑΕ, τέρμα οι καταστροφές περιουσιών του δημοσίου αλλά και των ιδιωτών...Τα χρήματα να πάνε στα παιδιά μας...Και οι ανεγκέφαλοι "οπαδοί", που η ζωή τους αποκτά νόημα σε μια φανέλα, ας βρουν κάτι άλλο ν' ασχοληθούν, ή να χωθούν στις τρύπες τους και να μας αφήσουν στα προβλήματά μας..Αρκετά έχουμε και χωρίς αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επίσης, απ' το να βλέπουμε μπάλα καλύτερο είναι να παίζουμε. Να κάψουμε και λίγα ξύγκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο! Μια ματιά μόνο στους προέδρους των ΠΑΕ και συνειδητοποιείς πως ίσως να μην έχουν ποτέ βάλει ούτε αθλητικό παπούτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή