Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Δεύτερες σκέψεις για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια

image Μπορεί η βαλλιστική να έδειξε ότι τα όπλα ανήκουν στη  Σέχτα Επαναστατών, όμως πολλά αντιφατικά στοιχεία κάνουν τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως πιθανότατα στη δολοφονία  του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, να υπήρξε «συνεργασία» με ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου.
Το σχέδιο και η  μεθοδολογία δείχνουν πληρωμένους  εκτελεστές συμβολαίων και όχι μέλη ένοπλης οργάνωσης, κάτι που φέρνει και πάλι στην επικαιρότητα  τη σχέση μελών του αντάρτικου πολέμου με ποινικούς.
Στην αντιτρομοκρατική έχει σημάνει συναγερμός, καθώς μέχρι  και χθες αξιωματικοί πίστευαν πως  η Σέχτα Επαναστατών έχει αποσυρθεί  από την ενεργό δράση.
Η οργάνωση για δεκατρείς  ολόκληρους μήνες δεν πραγματοποίησε καμία επίθεση και εμφανίστηκε  ξαφνικά, δολοφονώντας ένα μάχιμο δημοσιογράφο με μέθοδο που θυμίζει μαφία.
«Η εν ψυχρώ εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια, είναι μια δύσκολη υπόθεση που χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί η άκρη του νήματος», τονίζει αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής και προσθέτει «εκτός από τη διαλεύκανση της υπόθεσης πρέπει να αναθεωρήσουμε και τα μέτρα ασφαλείας».
Οι έρευνες της  αστυνομίας συνεχίζονται με άνδρες της αντιτρομοκρατικής, πόρτα-πόρτα, να αναζητούν από κατοίκους της περιοχής λεπτομέρειες που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.  
Αξίζει να σημειωθεί  ότι, σύμφωνα με τη συνήθη τακτική της οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να σταλεί προκήρυξη, όπου θα υπάρχουν λεπτομέρειες για τον τρόπο που έδρασαν τα μέλη της οργάνωσης,  αλλά και για τα αίτια που τους έκαναν να δολοφονήσουν το Σωκράτη Γκιόλια.
Τι  έδειξε η βαλλιστική  
Από τις εργαστηριακές-συγκριτικές εξετάσεις που διενήργησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας σε 16 κάλυκες διαμετρήματος 9 mm PARABELLUM , που βρέθηκαν στον τόπο της  εκτέλεσης του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια στην Ηλιούπολη, διαπιστώθηκε ότι έχουν πυροδοτηθεί από δύο όπλα, που έχουν χρησιμοποιηθεί σε ενέργειες της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».  
Συγκεκριμένα:  
Δεκατρείς έχουν πυροδοτηθεί από το ίδιο όπλο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στην ανθρωποκτονία του Υπαρχιφύλακα ΣΑΒΒΑ Αντωνίου-Νεκταρίου την 17-06-2009.  
· Τρεις έχουν πυροδοτηθεί από το ίδιο όπλο (διαφορετικό του προαναφερόμενου), το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στις παρακάτω ενέργειες:  
· Ένοπλη επίθεση κατά του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού την 03-02-2009.  
· Ένοπλη επίθεση κατά των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού « ALTER » την 17-02-2009.  
· Ανθρωποκτονία του Υπαρχιφύλακα ΣΑΒΒΑ Αντωνίου-Νεκταρίου την 17-06-2009.
Επιπλέον ταυτίζονται με κάλυκα, που είχε βρεθεί επί του μνήματος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου την 04-02-2009.

πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου