Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

Παιδόφιλος διάσημος διευθυντής ορχήστρας

image Ο διάσημος ρώσος διευθυντής ορχήστρας και πιανίστας Μιχαήλ Πλέτνεφ κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, μικρότερου των 15 ετών, στην Ταϊλάνδη.
Ο Πλέτνιοφ συνελήφθη την Δευτέρα στην Πατάγια, γνωστό παράκτιο θέρετρο της Ταϊλάνδης, και σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για το βιασμό ενός 14χρονου Ταϊλανδού.
"Το αγόρι συμφώνησε να καταθέσει εναντίον του και θα προχωρήσουμε στην εκδίκαση της υπόθεσης", δήλωσε στέλεχος της διεύθυνσης προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών της αστυνομίας της Ταϊλάνδης.
  Εάν κριθεί ένοχος ο Πλέτνιοφ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών.
  Ο Ρώσος μουσικός παραθέριζε συχνά στην Πατάγια, 100 χλμ. νοτιοανατολικά της Μπανγκόκ, όπου είχε αγοράσει αρκετά σπίτια και είχε ιδρύσει ωδείο, σύμφωνα με την αστυνομία.
Σύμφωνα με οργανώσεις προάσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών στην Πατάγια ο πιανίστας έχει ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο θέρετρο, το οποίο έχει γίνει διαβόητο--καθώς "προσφέρει" αχαλίνωτη νυχτερινή διασκέδαση και διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πορνείας.
    "Συγκεντρώναμε στοιχεία εναντίον του εδώ και καιρό", είπε αξιωματούχος της αστυνομίας στην περιοχή, αναφερόμενος στο Ρώσο μουσικό.
    Ο 53χρονος Πλέτνεφ, καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ορχήστρας της Ρωσίας αφέθηκε ελεύθερος, αλλά πρέπει να ζητήσει την άδεια των αρχών για να εγκαταλείψει τη χώρα.

πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου