ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Τριπλό φονικό στην Ερέτρια για οικονομικές διαφορές

image Στο εισαγγελέα Χαλκίδας οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 54χρονος δράστης  (γνωστός ιδιοκτήτης πλυντηρίου αυτοκινήτων στην Χαλκίδα ) που πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα για προσωπικές οικονομικές διαφορές χθες το μεσημέρι στην Ερέτρια.  Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τα τρία θύματα μαζί με έναν ακόμα δικηγόρο,  είχαν μεταβεί στη Χαλκίδα όπου ήρθαν σε επαφή με τον δράστη που είναι πατέρας ιδιοκτήτη "Ιντερνετ-καφέ", προκειμένου να τακτοποιήσουν ζητήματα οικονομικής φύσεως που αφορούσαν οφειλές του ιδιοκτήτη της καφετέριας προς τα θύματα.
    Ο 54χρονος τους έκλεισε ραντεβού σε παραλιακή ταβέρνα στην Ερέτρια, λέγοντας ότι θα πήγαινε για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες, αλλά όταν εμφανίστηκε, έβγαλε πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τους τρεις, ενώ ο τέταρτος γλίτωσε γιατί την ώρα εκείνη είχε απομακρυνθεί από το σημείο μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο.
    Ο δράστης παραδόθηκε λίγο αργότερα, ύστερα από επικοινωνία που είχε με τους αστυνομικούς , εξηγώντας τους λόγους της εγκληματικής πράξης.

“Και 100 σφαίρες να είχα, θα τις έριχνα όλες” …. Αυτό φέρεται (σύμφωνα με το halkida.tv ) να είπε στους αστυνομικούς κατά την παράδοσή του ο δράστης . Φράση που δείχνει την οργή που είχε μέσα του, αλλά και την κατάσταση που είχε βρεθεί λόγω των χρεών του…

Δείγμα των καιρών; Ας ελπίσουμε όχι… Ας ευχηθούμε το περιστατικό αυτό να είναι μεμονωμένο, και να μη βρει μιμητές. Γιατί σε παρόμοια κατάσταση με το δράστη βρίσκονται πολλοί επιχειρηματίες αυτή τη στιγμή. Και η λύση σίγουρα δεν είναι αυτή, ούτε σε απαλλάσσει από τα χρέη. Ας είναι όμως αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα καμπανάκι για το Υπουργείο Ανάπτυξης, που έχει αφήσει τις επιχειρήσεις στο έλεος της κρίσης, χωρίς κανένα αναπτυξιακό σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου