ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μετά την αύξηση του εισιτηρίου από τα ΚΤΕΛ, τώρα και παρακράτηση από… τον αυτόματο πωλητή εισιτηρίων!!

ktel

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τις αυξήσεις στα εισιτήρια του αστικού ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο. Και όχι άδικα βέβαια, αφού για να κινηθεί κάποιος μόλις μερικές δεκάδες μέτρα με το λεωφορείο, πρέπει να πληρώσει πλέον 1,10 ευρώ.

Σήμερα δυστυχώς χρειάστηκε να το κάνω κι εγώ, πράγμα που δε συνηθίζω, επειδή δεν το απαιτεί η καθημερινότητά μου. Πήγα λοιπόν στον αυτόματο πωλητή εισιτηρίων που βρίσκεται στην Αστόρια, για να πάρω το εισιτήριό μου (πορτοκαλί). Ακολουθώ ακριβώς τις οδηγίες: Επιλέγω το εισιτήριο που κοστίζει 1,10 ευρώ, και ρίχνω μέσα στο μηχάνημα ένα κέρμα των 2 ευρώ. Περιμένω λίγο, και ακούω και πέφτουν τα ρέστα. Βάζω το χέρι μου κάτω στη θυρίδα, και τι βλέπω; Ρέστα μόνο 40 λεπτά, και (ευτυχώς) το εισιτήριο. Το μηχάνημα μου είχε “φάει” (όπως λέγαμε μικροί στα ηλεκτρονικά παιχνίδια) το πενηντάλεπτο, παρότι έγραφε ότι παίρνω ρέστα 90 λεπτά!!

Γράφω τα παραπάνω, φυσικά και όχι για τα 50 λεπτά, αλλά για το μάθει ο κόσμος, να μην πάθει το ίδιο, και να γνωστοποιηθεί και στην εταιρία ΚΤΕΛ Ηρακλείου Α.Ε. να φτιάξει το μηχάνημά της αυτό, αλλά και τα υπόλοιπα. Γιατί ένας-ένας πολίτης δεν πάει να κάνει παράπονο για 50 λεπτά, αλλά αν αυτό συμβαίνει συχνά για κάποιον που χρησιμοποιεί καθημερινά λεωφορείο είναι ένα παραπάνω κόστος, και για την εταιρία φυσικά ένα παραπάνω κέρδος!!!

3 σχόλια:

  1. Όπως και οι περιπτεριούχοι, έτσι και οι αυτόματοι πωλητές "συμφώνησαν" μεταξύ τους να δίνουν τα εισιτήρια σε τιμή μεγαλύτερη από αυτή που αναγράφεται πάνω σε αυτα...

    Ντραμπάκουλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνηθως ο αυτοματος ποωλητης της Κορναρου τα κανει αυτα. Τηλεφωνο στο ΚΤΕΛ και αναφορα του προβληματος.

    Ισως το εκανε γτ δν ειχε τα καταλληλα κερματα να δωσει πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ τα παίρνω από την περιπτερού


    ΒΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή