Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Επιτέλους συλλήψεις για τη μαφία της νύχτας. Τα ονόματα των 217 κατηγορουμένων

Επιτέλους, μετά από πάρα πολλά χρόνια απραξίας στον τομές της μαφίας της νύχτας, είχαμε τις πρώτες συλλήψεις, και την εξάρθρωση τεσσάρων συμμοριών. Φυσικά η Κρήτη δε θα μπορούσε να λείψει από αυτή την ιστορία, καθώς οι προμηθευτές όπλων των συμμοριών αυτών ήταν Κρητικοί.

Οι συμμορίες αυτές είχαν προβεί σε εκβιάσεις ιδιοκτητών καταστημάτων στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο, Ναύπακτο, Κόρινθο, Λουτράκι, Χαλκίδα και άλλες επαρχιακές πόλεις της Ηλείας και της Κρήτης, με αντίτιμο 1000 - 3000 ευρώ το μήνα και συνολικά έσοδα, μόνο από αυτή την δραστηριότητα, που υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ το μήνα. Επίσης προέβαιναν σε εκρήξεις και εμπρησμούς καταστημάτων, απόπειρες ανθρωποκτονιών, εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικών, όπλων και πυρομαχικών, προμήθεια, κατοχή και διάθεση εκρηκτικών υλών, ληστείες, απάτες κατ’ εξακολούθηση, εκβιαστικές εισπράξεις από οφειλέτες, παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, πλαστογραφίες και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ένας υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επτά αστυνομικοί, υπάλληλοι της Τράπεζας Ελλάδος (για ξέπλυμα παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων αξίας 1,5 εκατομμυρίου ευρώ), καθώς και άλλοι κρατικοί λειτουργοί είναι μεταξύ των κατηγορουμένων.

Όλα τα ονόματα των 217 κατηγορουμένων δημοσιεύονται σε γνωστή ιστοσελίδα, παρά το ότι δεν επιτρέπεται από το νόμο. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να τα διαβάσει εδώ.

Η επιτυχία αυτή της αστυνομίας ήρθε μετά από 2 ολόκληρα χρόνια παρακολουθήσεων και  227.238 καταγεγραμμένες συνομιλίες.

Περιμένουμε να δούμε και στην Κρήτη ειδικότερα μια τέτοια επιτυχία, αφού είναι γνωστό ότι εδώ δρουν πάρα πολλές συμμορίες, αλλά δεν υπάρχει καμία σύλληψη τα τελευταία χρόνια, παρά μόνο πάρα πολλά χτυπήματα και δολοφονίες…

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος είπε...

  ΜΑΦΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
  Δεν υπάρχουν αυτοκτονίες λόγω κρίσης στην Ελλάδα. Απ' αυτά που ζούμε και γνωρίζουμε ένα μπορούμε να πούμε. Υπάρχει μόνο ένα αβάσταχτο απάνθρωπο ανθρωποκυνηγητό από οργανωμένες ομάδες από Μαφίες ή από τη ΜΑΦΙΑ σε βαθμό και με τρόπο που δεν μπορεί να διανοηθεί άνθρωπος. Υπάρχουν αυτοκτονίες σκηνοθετημένες. Ούτε εξαφανίσεις, ούτε τυχαίοι θάνατοι, ούτε τυχαία ατυχήματα και τροχαία, ούτε καν καλπάζοντες καρκίνοι, ή χτυπήματα κατά λάθος από αστυνομικούς, γιά όσους γνωρίζοντας το ή όχι βρέθηκαν στο στόχαστρο της Μαφίας, όπως κάποιοι από εμάς.
  Υπάρχει ανελέητος οργανωμένος ψυχολογικός πόλεμος, σχεδιαστές εκπαιδευμένοι από το εξωτερικό, ομάδες παρακολούθησης, εκφοβισμού, δολοφόνοι, δηλητήρια, κινητά που προβάλουν τις φωτογραφίες των στόχων, μικρόφωνα, κοριοί, κάμερες και πολλά άλλα.
  Στο στόχο δημοσιογράφοι, πολιτικοί, αστυνομικοί, επαγγελματίες, όσοι έχουν δύναμη επηροής σε κόσμο, κάνουν κριτική ή αποκαλύψεις μέσα από το Ίντερνετ, βιομήχανοι, συνδικαλιστές, όσοι απλά είδαν κάτι που δεν έπρεπε, ή αντέδρασαν έντονα όταν τους ζητήθηκε να συμμετάσχουν σε κάποιο παιχνίδι της Μαφίας, οι οικογένειες και οι σύμμαχοι τους κλπ.
  Το "νόμιζα πως μπορώ ν' αντέξω", που έγραψε τελευταία κάποιος που αυτοκτόνησε, είναι κάτι που μπορεί να καταλάβει όποιος βρίσκεται στην ίδια θέση. Γιά να πάρει κάποιος μιά μικρή ιδέα θα πρέπει να διαβάσει αυτά τα σχετικά βιβλία και να τα πολλαπλασιάσει επί εκατό...
  Ηθική παρενόχληση της Χιριγκογιέν. Ο πόλεμος του Ρ. Γκριν. Παράλογες συμπεριφορές. Τεχνολογία υποταγής συνείδησης. Ότι μπορείτε να βρείτε γιά ψυχολογικό πόλεμο κλπ
  Ότι γίνεται σήμερα στην Ελλάδα και όχι μόνο, έχει σχέση με τη Μαφία.Το κράτος έχει νικηθεί από μέσα, η κυβέρνηση έχει παραδοθεί, όλες οι θέσεις κλειδιά έχουν πιασθεί κι αν χρειασθεί να καταγγείλεις κάποιες παρανομίες, ή να βρεις το δίκιο σου σε κάτι, το πιό πιθανό είναι να πέσεις πάλι πάνω σ' αυτό το ίδιο που προσπαθείς να πολεμήσεις.
  Πεθαίνουμε. Μας σκοτώνουν με χίλιους τρόπους κάθε μέρα, κάθε νύχτα. Τα χτυπήματα είναι συνεχή, τα πρόσωπα αλλάζουν συνεχώς, γιά να μην μπορεί κάποιος ν' αντισταθεί σ' έναν αντίπαλο, οι εχθροί μας απλώνονται γύρω από τα σπίτια μας, τις δουλειές μας, τις οικογένειες μας. Πληρώνουν ή εκβιάζουν τους γείτονες, καταστρέφουν τις περιουσίες μας, χτυπάνε τους δικούς μας, μας διαβάλουν, μας ξεφτυλίζουν ασταμάτητα,εμποδίζουν την κάθε προσπάθεια ν' αμυνθούμε, να παλέψουμε με νόμιμα μέσα.
  Η αστυνομία που θα μπορούσε να βοηθήσει, χτυπιέται συστηματικά, αντίθετα οι επίορκοι αστυνομικοί πολλαπλασιάζονται και είναι δραστήριοι στο να χτυπήσουν τον στόχο, να εξαφανίσουν στοιχεία, να εγκαταλλείψουν το θύμα όταν ζητήσει βοήθεια.
  Ο ψυχολογικός πόλεμος χρησιμοποιείται όταν ο στόχος είναι κάπως γνωστός ή έχει καταγγείλει πράγματα που οι δολοφόνοι του προτιμούν να παραμείνουν κρυφά. Μπορεί όμως εναλλάξ να προσπαθούν και να τον εξαφανίσουν, να τον βγάλουν τρελλό με συνεχή τρομοκράτηση του και απειλές γιά την οικογένεια του, να τον δηλητηριάσουν με κάτι που θα προκαλέσει άμεσο ή έμμεσο θάνατο.
  Στην Μαφία συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι. Δεν υπάρχουν κομμάτια της πιό σκληρά και πιό ελαφρά. Κάπου όλα συναντιούνται στην κορυφή και στους τρόπους. Και όλοι όσοι συμμετέχουν στο κυνήγι των στόχων, άνθρωποι απλοί, γυναίκες, άντρες ακόμη και νεαρής ή μεγάλης ηλικίας, όλοι συμμετέχουν σε δολοφονίες και το ξέρουν.
  ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ. ΟΛΕΣ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή