ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τώρα και εκφοβισμός πολιτών από πολιτικούς! Αυτό είναι το ήθος τους!

image Πραγματικά ήθελα να ήξερα ποιος είναι αυτός ο πολιτικός στον οποίο αναφέρεται το οπισθόφυλλο της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ, ο οποίος δημιούργησε πρόβλημα σε επιβάτη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, επειδή ο τελευταίος ΤΟΛΜΗΣΕ να πει τη φράση : “ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ”! Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που είχε έρθει στο Ηράκλειο για να προετοιμάσει την επίσκεψη Σαμαρά.

Ο πολιτικός αυτός εξοργίστηκε (σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα) όταν ο πολίτης είπε τη φράση “Για όλα φταίνε οι πολιτικοί”, επειδή υπήρχε μια καθυστέρηση στο αεροπλάνο. Μάλιστα, απείλησε τον επιβάτη με μήνυση, άκουσον – άκουσον, για εξύβριση! Και όχι μόνο αυτό, αλλά τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου! Οι αστυνομικοί όμως, όταν ζήτησαν από τον πολιτικό να τους πει ποιες ήταν οι ύβρεις, προκειμένου να συντάξουν το κείμενο της μήνυσης, δεν έλαβαν καμία απάντηση.

Και γιατί δεν έλαβαν απάντηση; Πολύ απλά, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ!!! Ο πολιτικός αυτός όμως, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ο οποίος ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ: ότι για το χάλι της χώρας μας, φταίνε οι πολιτικοί!

Με τη βοήθεια και των αστυνομικών όμως, ανάγκασε με την απειλή της μήνυσης τον πολίτη να του ζητήσει δημόσια συγνώμη, μπροστά σε όλους τους επιβάτες της πτήσης!

Θίχτηκε ο “κύριος”… Δεν ξέρω και ποιος είναι, να τον στολίσω κατάλληλα… Βλέπετε, μάλλον και η εφημερίδα φοβάται να γράψει το όνομά του, μη φάει και αυτή καμιά μήνυση για..συκοφαντία! Όποιος και να είναι όμως, κάποιος θα πρέπει να του πει ότι ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΞΙΑ! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ!

Για μπες λιγάκι στο διαδίκτυο “κύριε” πολιτικέ (γιατί για να βγεις στο δρόμο είναι λίγο δύσκολο, το καταλαβαίνω) , να δεις τι λέει ο κόσμος στις πλατείες… Όχι μόνο ότι για όλα φταίνε οι πολιτικοί, αλλά και ότι εσείς τα φάγατε μόνοι σας, ότι έχετε καταστρέψει τη χώρα, ότι πρέπει να μπείτε οι μισοί φυλακή, ότι ζείτε εις βάρος του λαού, και πολλά άλλα. Μήπως θες να κάνεις μήνυση και στους 100.000 αγανακτισμένους της πλατείας συντάγματος, και τους χιλιάδες των άλλων πόλεων που επί 6 ημέρες τώρα διαδηλώνουν; Ή μήπως στα 7.000.000 αγανακτισμένους με το πολιτικό σύστημα Έλληνες ; Βρήκες όμως ένα ανθρωπάκο και κατάφερες να τον εκφοβίσεις… Μήπως νιώθεις τώρα περισσότερο άντρας ή λιγότερο υπεύθυνος για το χάλι της χώρας;

Για βάλτε επιτέλους λίγο μυαλό, και κατεβάστε το κεφάλι… Και ακούστε τον κόσμο τι λέει για εσάς, χωρίς να το παίζετε συνεχώς έξυπνοι. Γιατί “κύριε” πολιτικέ, κι εσύ προσωπικά να μην έχεις κλέψει, ή να μην έχεις φάει,  έχεις δει και έχεις αφήσει το συνάδελφό σου να φάει, και δεν έχεις κάνει τίποτε γι’ αυτό. Και σίγουρα έχεις ψηφίσει και όλες εκείνες τις ασφαλιστικές δικλείδες, που εμποδίζουν οποιονδήποτε να τον τιμωρήσει. Μην το παίζεις λοιπόν αθώα περιστερά, και θιγόμενος…

Το κωμικοτραγικό βέβαια στην όλη υπόθεση είναι ότι ο κύριος που απλά είπε ότι λέει όλη η Ελλάδα, επέδειξε στον πολιτικό και την κομματική του ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας, για να τον ηρεμίσει!!!

Ε ρε τι τραβάτε κι εσείς τα κομματικά στελέχη!!

4 σχόλια:

  1. ο αξιοτιμος κυριος κυριος λυκουρεντζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ!!!...ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΥΤΟΣ??
    ΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή