ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Αγανάκτησε και ο Πάγκαλος!

Αγανακτισμένη και οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο της Βενετίας, με κόστος δωματίου περί τα 2.800 ευρώ τη βραδιά!

Αφού αναφέρει ότι η εφημερίδα “Δημοκρατία” εμφανίστηκε από το πουθενά, και χωρίς οι πωλήσεις της να δικαιολογούν οικονομικά την ύπαρξή της, απέδωσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα “στο 2ο όροφο της Λ. Συγγρού”, και προειδοποίησε με προσφυγή στη δικαιοσύνη. Όσον αφορά το θέμα της διαμονής του στη Βενετία, η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης διέμεινε στο ξενοδοχείο "Gabrielli Sandwirth" με κόστος 425 ευρώ τη βραδιά, ιδιαιτέρως φθηνό για την πόλη και την εποχή. Βεβαίως, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της εφημερίδας "Δημοκρατία" θα ήταν ευχαριστημένοι αν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης είχε διανυκτερεύσει μόνος του κάτω από μια γέφυρα, ώστε μετά να κυκλοφορήσει με τίτλο: "Ξεφτίλισαν τον ελληνικό λαό σ’ όλο τον κόσμο - Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα έξοδα ταξιδιού για την εκπροσώπηση στη Biennalle".

image

Εγώ έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο που λέει ο αντιπρόεδρος ότι διέμεινε, και όντως το κόστος είναι αυτό που αναφέρει. Βέβαια αυτό που δεν μας είπε ο κος Πάγκαλος είναι ότι π.χ. ένας διευθυντής δημόσιας υπηρεσίας δικαιούται γύρω στα 80 ευρώ για μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, που απέχει πάρα πολύ από τα 425 ευρώ. Αλλά κυρίως δε διευκρινίζει αν στο δωμάτιο αυτό  διέμεινε και η σύζυγός του, δημοσία δαπάνη!!

Πληρώνουμε που πληρώνουμε τον Πάγκαλο, να μην πληρώνουμε και τα … μαμησιάτικα!!

 image

1 σχόλιο:

  1. 80 πληρώνει για το δωμάτιο. Στα 425 ανεβαίνει επειδή είναι λίγο υπερβολικός με τα φαγητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή