ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Συ είπας, κε Πάγκαλε…

«Οι σώφρονες δεν πρέπει να μιλάνε γιατί κινδυνεύουν να πουν βλακείες. Κι εγώ τον τελευταίο καιρό έχω πει αρκετές και δεν χρειάζεται να προσθέσω κι άλλες…»

Όσο και να μην το πιστεύετε, η παραπάνω φράση ανήκει… στον κο Πάγκαλο!!! Ναι, τον εμπνευστή  του “μαζί τα φάγαμε”, τον δημιουργό του “οι κοπρίτες που μπαίνουν στο δημόσιο”, τον εκφραστή του “δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική το κίνημα των αγανακτισμένων”!!! Και την έκανε στα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου στην 54η Μπιενάλε της Βενετίας, όταν δημοσιογράφοι του ζήτησαν να κάνει ένα σχόλιο.

Λέτε σήμερα, ανήμερα της Αναλήψεως, να έκανε το θαύμα του ο Κύριος;

Επειδή βέβαια στις μέρες μας τα θαύματα είναι κοματάκι δύσκολο να συμβούν, θα συμφωνήσω με τον κο Πάγκαλο… Ή μάλλον, για την ακρίβεια, θα κάνω τον αντίστροφο ακριβώς συλλογισμό:

Όποιος τον τελευταίο καιρό μιλάει πολύ, και έχει πει πολλές βλακείες, δεν είναι σώφρον άνθρωπος…

ΣΥ ΕΙΠΑΣ, κες Πάγκαλε… Εγώ απλά το αντέστρεψα…

1 σχόλιο:

  1. Για ξεκάρφωμα το είπε. Ο μέσος νεοέλληνας έχει μάθει από την εκκλησία να συμπαθεί και να συμπάσχει με όποιον αυτομαστιγώνεται. Βέβαια το αυτομαστίγωμα είναι λεκτικό. Σίγουρα θα πήγε να σκίσει κανένα κατσίκι στα κάρβουνα μετά με κρασί παραγωγής του που θα το καλλιεργούν τίποτα χαμηλόμισθοι γιατί με την σαπιοκοιλιά του που να σκύψει να το κουτσοτρουλίσει ο σοσιαληστής του Παστώκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή