Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Σε λίγο στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ θα ακούμε… Ρουβά!!

Μετά την κόρη του Μάνου Λοΐζου που απαγόρευσε στο ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί το τραγούδι του πατέρα της «Καλημέρα ήλιε, καλημέρα», άλλος ένας συνθέτης  απαγόρευσε τη χρήση ακόμα ενός εμβληματικού τραγουδιού. Το τραγούδι «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» του  Ηλία Ανδριόπουλου δε θα ξαναπαίξει στις συγκεντρώσεις του κυβερνόντος κόμματος, μετά από απαίτηση του ιδίου!

«Υπάρχουν τραγούδια που καθαγιάζει με τον χρόνο η αγάπη του λαού μας, και τα φυλάσσει σαν ακριβό φυλαχτό μες στην ψυχή του. Ποτέ ένα καλό τραγούδι , αλλά και κάθε αληθινή τέχνη, δεν εξύμνησε στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τύραννο, τον... δήμιο ή τον προδότη», αναφέρει σε δήλωσή του ο συνθέτης. «Αντίθετα στάθηκε πάντα δίπλα στους αδύναμους και ταπεινούς, στους μάρτυρες των στρατοπέδων και στους ευγενικούς αγώνες των νέων ανθρώπων. ΄Εχοντας υπ όψιν μου αυτά, και ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα, δεν επιτρέπω από εδώ και στο εξής στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου "Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες" σε στίχους Μάνου Ελευθερίου,  που γράφτηκε για άλλους λόγους και συγκεκριμένα, για να imageεξυμνήσει την πιο ανιδιοτελή, την πιο τίμια και αγωνιστική μορφή του Ελληνισμού και του '21, τον Μακρυγιάννη»

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, και μετά και τα πρόσφατα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος, σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του ιστολογίου “Αντίπαλοι”, στο ΠΑΣΟΚ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο νέος ύμνος του κινήματος να είναι το τραγούδι του Σάκη Ρουβά “ΑΙΜΑ, ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑΣ”!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου