ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Της τακτοποίησης αυθαιρέτων προηγείται … η εκμετάλλευση των αυθαιρετούχων!!

image

Κάθε πρωί που ξυπνάω να πάω στη δουλειά (που λέει και το τραγουδάκι) έχω μια κακή ομολογουμένως συνήθεια: να βάζω κάνα 10λεπτο τηλεόραση, μήπως δω την πρώτη ανάγνωση των εφημερίδων από τις πρωινές εκπομπές. Με το που την ανοίγω σήμερα, πέφτω πάνω στον Αυτιά. Και τι βλέπω ως τίτλο; ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΑΣ!!!

Το ότι ο Αυτιάς δεν παίζεται, είναι βέβαια γνωστό. Είναι όμως γνωστό και ότι τον παρακολουθεί μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων προχωρημένης σχετικά ηλικίας, που πιστεύει σχεδόν κάθε λέξη που ο κύριος αυτός ξεστομίζει. Δεν έκατσα φυσικά να ακούσω τι θα πει για το θέμα, αφού γνωρίζω πολύ καλά ότι ΚΑΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. Όμως είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα κρέμονται από τα χείλι του μέχρι να τελειώσει η εκπομπή του για να δουν αν θα πει κάτι σχετικό…

Και το ανησυχητικό με αυτή την υπόθεση δεν είναι ότι ο Αυτιάς προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον πόνο των ιδιοκτητών των 1 εκατομμυρίων αυθαιρέτων κτισμάτων. Το σοβαρό στην όλη υπόθεση είναι ότι, όπως διάβαζα χτες, έχουν ήδη στηθεί “μαγαζάκια” σε όλη την Ελλάδα τύπου “one-stop-shop”, που υπόσχονται την επιτυχή διεκπεραίωση της “τακτοποίησης” των αυθαιρέτων!!!

Κι επειδή εδώ στο Ηράκλειο δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες αυθαιρέτων, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή τους στο ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ και γίνουν γνωστές όλες οι παράμετροί του..

Αρκετά τους έχουν εκμεταλλευτεί μέχρι σήμερα διάφοροι..Ας το αποφύγουν τουλάχιστον τώρα στο, όπως όλα δείχνουν, τελικό στάδιο..

Υ.Γ.: Φυσικά και δεν έχω αναθεωρήσει τις απόψεις μου περί της μεγάλης ευθύνης που έχουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων για το χάλι του Ηρακλείου. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να τους εκμεταλλεύονται διάφοροι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου