ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Οι απευθείας αναθέσεις κατόπιν εορτής συνεχίζονται στο δήμο Ηρακλείου!!!

Απτόητος συνεχίζει ο δήμαρχος Ηρακλείου τις απευθείας αναθέσεις κατόπιν εορτής!

Μετά την απευθείας ανάθεση γραφιστικών εργασιών για το έντυπο “Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2011” που έγιναν πριν τον Ιούνιο και ανατέθηκαν στις… 27 Ιουλίου, Ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης με  μία σειρά αποφάσεών του που ελήφθησαν στις 30 Αυγούστου του 2011, αποφασίζει την απευθείας ανάθεση εργασιών και την ενοικίαση ταινιών για το Θερινό κινηματογράφο Βηθλεέμ! Μόνο που οι προβολές ταινιών στο συγκεκριμένο κινηματογράφο έχουν ξεκινήσει τον Ιούνιο !!!

Δείτε τις αποφάσεις παρακάτω…

image

image

image

image

Για αυτές τις καραμπινάτες παράνομες αποφάσεις και αναθέσεις, δε θα γίνει τίποτα;;; Ο Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Κρήτης θα πρέπει να ακυρώσει όλες αυτές τις αποφάσεις, αφού είναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ότι γίνονται μετά την εκτέλεση των εργασιών και την προμήθεια των ταινιών!!! Επίσης ο επίτροπος στον οποίο θα πάνε τα εντάλματα πληρωμής θα πρέπει να τα επιστρέψει ως απαράδεκτα!!!

Μόνο έτσι θα σταματήσει ο δήμαρχος Ηρακλείου και ο κάθε δήμαρχος να παραβαίνει τους νόμους όποτε τον συμφέρει… Αλλά πρέπει και ο κος Καρούντζος και ο επίτροπος να σταθούν στο ύψος τους, πράγμα λιγάκι δύσκολο… Άλλωστε είναι και φιλαράκια ο δήμαρχος με τον Γενικό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου