ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται, κύριοι της ΝΔ!

image «Αυτοί που διέσυραν τη χώρα μας σαν διεφθαρμένη, ζητούν από τους βουλευτές ως και ελβετικό πιστοποιητικό ότι δεν είναι κλέφτες! Προφανώς, αργότερα θα ζητήσουν ανάλογα πιστοποιητικά τιμιότητας και από τους άλλους φορολογικούς παράδεισους... Σε αυτό το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, που – για λόγους λαϊκισμού - ρίχνει το κύρος της Ελληνικής Βουλής, εμείς δεν συμμετέχουμε».

Με αυτή τη δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ απάντησε αρνητικά στην πρόταση του κου Καρχιμάκη  να κληθούν οι βουλευτές όλων των κομμάτων από τη Βουλή και να δώσουν εξουσιοδότηση στις ελβετικές τράπεζες και Αρχές να ανοίξουν τους λογαριασμούς τους, αν υπάρχουν.

Και ρωτάω , γιατί αρνείται η ΝΔ αυτή της πρόταση; Έχει κάτι να κρύψει; Αφού υπάρχει επίσημη δήλωση του βουλευτή Ελβετίας κου Ζησιάδη που λέει “οι πιο πολλοί βουλευτές, δεξιοί και του ΠαΣοΚ, έχουν πάρα πολλά χρήματα εδώ στην Ελβετία”.  Γιατί δε θέλουν να υπάρξει διερεύνηση της υπόθεσης; Και μη μου πει κανείς ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται όλοι οι βουλευτές ως ένοχοι! Εδώ αντιμετωπίζεται ο κάθε Έλληνας πολίτης ως κλέφτης, φοροφυγάς και καταστροφέας της χώρας, τους βουλευτές θα σκεφτούμε; ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ! ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ! Και φυσικά, δε φτάνει μόνο να φορολογηθούν αυτές οι καταθέσεις, αλλά να επιβληθούν και οι νόμιμες κυρώσεις για παράνομο πλουτισμό!

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας! Φυσικά και είναι σωστή η πρότασή σας για έλεγχο του “πόθεν έσχες” όλων όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί ή αρχηγοί κομμάτων από το 1974 έως και σήμερα, αλλά δε φτάνει. Γιατί στο “πόθεν έσχες” δεν αναφέρονται οι λογαριασμοί στην Ελβετία, και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου