ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Και η Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων ενάντια στο χαράτσι μέσω ΔΕΗ

image Με μια πολύ σημαντική απόφαση, η Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων διακηρύσσει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι αντίθετη στην επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών  (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) μέσω της Δ.Ε.Η. 

Η απόφασή αυτή είναι πολύ σημαντική, καθώς οι εργασίες σύνδεσης και διακοπής ρεύματος σε ρολόγια των ιδιοκτητών ακινήτων έχει εκχωρηθεί στους κατά νομούς εργολάβους , που είναι μέλη των τοπικών εργοληπτικών συνδέσμων ! Έτσι, άλλο ένα εμπόδιο μπαίνει ανάμεσα στο ρολόι μας και … στην κυβέρνηση!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος που εξέδωσε η ΠΕΣΕΔΕ κατά τη χτεσινή συνεδρίαση των προεδρείων των νομαρχιακών εργοληπτικών οργανώσεων της χωράς στη Δράμα:

10 Δεκεμβρίου 2011

Συνδιάσκεψη Προεδρείων Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων στη Δράμα

                                     ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, έχοντας υπ΄όψιν την επιβολή Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών  (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) μέσω της Δ.Ε.Η. Δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι στην παραπάνω εισφορά  η οποία πλήττει άμεσα τα λαϊκά εισοδήματα, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους φορείς που είναι αντίθετοι στην εισφορά και δεν θα συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια κατακερματίζει τους συμπολίτες μας.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και οποιαδήποτε συμμετοχή σε εργασίες διακοπής της ηλεκτρικής παροχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου