ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για τα ράσα …

image Blogs, ιστοσελίδες και πολιτικοί έχουν ξεσηκωθεί με την προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ. Προφανώς δε θέλουν την κατάρα του άγιες μέρες, ή τους έχει τάξει καμιά λιμνούλα, όπου θα χτίσουν το αυθαίρετό τους για να περνούν ευχάριστα τις διακοπές τους..

Βλέπετε, όλοι έχουμε γίνει δικαστές και ειδικοί. Αθώος ο Εφραίμ, ένοχος ο Άκης, και ούτο καθεξής. Άλλο να λες την άποψή σου όμως, πράγμα που αποτελεί δικαίωμα του καθενός, και άλλο να προσπαθείς να διαμορφώσεις κλίμα και να επηρεάσεις τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Μιας δικαιοσύνης που, κακά τα ψέματα, πάμπολλες φορές με τις αποφάσεις τις ,έχει δώσει το δικαίωμα στον καθένα να την επικρίνει.

Δε γνωρίζω βέβαια τι ακριβώς στοιχεία υπάρχουν κατά του Εφραίμ. Αλλά είμαι σίγουρος ότι ούτε αυτοί που φωνάζουν για την αποφυλάκισή του γνωρίζουν τις λεπτομέρειες. Ούτε φυσικά είναι λόγος μη προφυλάκισης το ότι είναι Χριστούγεννα.

Δεν τους είδα  όμως να κόφτονται έτσι για κανένα άλλο. Οι φυλακές είναι γεμάτες με προφυλακιστέους για ψύλλου πήδημα. Βλέπετε όμως, αυτοί δε φορούν ράσα, ούτε έχουν πολιτικές και δημοσιογραφικές διασυνδέσεις, οπότε μπορούν να σαπίσουν στις φυλακές αυτές τις άγιες μέρες περιμένοντας τη δικαιοσύνη ν’ αποφασίσει πότε θα τους δικάσει!

Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο θεό, διδάσκει ο Χριστιανισμός. Αλλά τα πνευματικά τέκνα του Εφραίμ φαίνεται έχουν διδαχτεί διαφορετικά. Και προσπαθούν με όσα μέσα και δύναμη διαθέτουν να εφαρμόσουν τα μαθήματα του δασκάλου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου