ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Πολίτης περιγράφει πως ο Πρωτόπαπας ζήτησε τη σύλληψή της επειδή… αρνήθηκε να του δώσει το χέρι!

image Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 22-4-2012. Ο κος Πρωτόπαπας έκανε περιοδεία στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έπιναν τον καφέ τους πολίτες, μεταξύ αυτών και η κα Μαρίνα Εμμανουήλ.
Ο κος Πρωτόπαπας, όπως περιγράφει η εφημερίδα Δημοκρατία, προσπάθησε μεταξύ άλλων να χαιρετήσει δια χειραψίας την κα Εμμανουήλ. τότε ακολούθησε μεταξύ τους ο παρακάτω διάλογος:
“-είναι απόλυτο θράσος να θέλετε να με χαιρετήσετε. Ούτε να σας βλέπω δεν θέλω.
-πως μου μιλάς έτσι, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; (απάντησε ο κ. Πρωτόπαπας)
-ένας συνδικαλισταράς που τα πούλησε όλα για να γίνει βουλευτής. Και μόνο που σας βλέπω αηδιάζω.”
Στη συνέχεια, δύο ανδρών από την ασφάλεια του κ. Πρωτόπαπα της ζήτησαν τα στοιχεία και το κινητό της τηλέφωνο, επειδή είχαν την υποψία ότι είχε βιντεοσκοπήσει την αντιπαράθεσή τους, και την προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα όπου παρέμεινε γαι 3 ώρες, με την πρόφαση ότι ο κος Πρωτόπαπας θα υποβάλει μήνυση για εξύβριση, κάτι που δεν έγινε . Η ίδια, περιγράφοντας στο facebook την περιπέτειά της , το βράδυ της Κυριακής έγραφε:

Σήμερα το απόγευμα οδηγήθηκα στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας με περιπολικό και 3 αστυνομικούς.
Βλέπετε έπεσα στο <αμάρτημα> να βρίσω τον Πρωτόπαπα, τον γνωστό συνδικαλισταρά που έγινε βολευτής στην καφετέρια ΙΡΙΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου χώθηκε σαν ποντικός στο πατάρι να μιλήσει στα…πλήθη….
Οι μπράβοι του ζητούσαν το κινητό μου να μου το κατάσχουν…η χούντα ωχριούσε μπροστά τους, μου ζητούσαν τα στοιχεία μου, δεν είχα λόγο να κρυφτώ τους τα έδωσα…
-Θα με συλλάβετε τους είπα;; Άλλο που δεν ήθελα…
Μετά από ένα τέταρτο ήρθε περιπολικό και με προσήγαγαν στην Ασφάλεια Ν. Φιλαδέλφειας για …..εκφοβισμό.
Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Τελικά μήνυση δεν μου έγινε…πολύ θα το ήθελα….αλλά ο κύριος Πρωτόπαππας δεν ήθελε να ακουστεί.
Κύριε Πρωτόπαππα εδώ είμαι. Λέγομαι Μαρίνα Εμμανουήλ και σας κατηγορώ ότι φτάσατε στην Ελλάδα να γίνει ζητιάνα. Την αξιοπρέπειά μας όμως δε θα μας την πάρετε. Δε σας την χαρίζουμε. Και όσο ζούμε κι αναπνέουμε θα έχουμε το κεφάλι ψηλά. Εσείς όχι. Θα μιλάτε κρυφά στα πατάρια γιατί δεν έχετε τα κότσια να μιλήσετε πια στις πλατείες. Και τα πατάρια πολύ σας είναι. Τα ποντίκια μιλάνε στα υπόγεια. Μετά τις εκλογές θα πάτε στο φυσικό σας χώρο, στα λαγούμια των ποντικών.”

image
Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε σχόλιο της κας Μαρίνας Εμμανουήλ για το περιστατικό που της συνέβη:
image
Χτες τα ξημερώματα δε, μετά τη δημοσιοποίηση της “περιπέτειάς της, όπως η ίδια την αποκαλεί, σχολίασε και πάλι στο facebook:
“Ο λόγος που δημοσιοποίησα την <περιπέτεια> μου δεν ήταν για να <εισπράξω> συγχαρητήρια...νομίζω ότι είναι επιβεβλημένο από τις συνειδήσεις μας πλέον να μην αφήνουμε τους όποιους τυχάρπαστους ξεπούλησαν την πατρίδα μας να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και μάλιστα να μας κοροϊδεύουν ότι δήθεν μας σώζουν...είναι ντροπή είναι αίσχος και πρέπει να το νιώσουν στο πετσί τους ότι είναι αποδιοπομπέοι τράγοι... ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΩΣ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι επειδή πολλοί από εμάς σίγουρα θα βρεθούμε τις επόμενες μέρες μπροστά σε ένα τεντωμένο με θράσος χέρι πολιτικού που έχει σηκωθεί με εξίσου μεγάλο θράσος μέσα στη βουλή για να υπερψηφίσει τα μνημόνια και την εξαθλίωσή μας, ας σκεφτούμε  ποια θα είναι η δική μας στάση απέναντί του. Ας του πούμε ακριβώς ότι σκεφτόμαστε γι’ αυτόν. Η κα Μαρίνα έκανε αυτό που της υπέδειξε η συνείδησή της, χωρίς φόβο. Και γι’ αυτό τη συγχαίρω!

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ!Η εξαπάτηση και η κοροιδία που έχουμε υποστεί ως πολίτες και ως Έλληνες θά πρέπει να ορίσουν και την συμπεριφορά μας απεναντι στους ξεπουλημένους πολιτικούς μας που 'μίλησαν' για μας χωρίς τη δική μας συγκατάθεση. Σε κάθε ευκαιρία πρέπει να τους δώσουμε να γευτούν την απόρριψη τους και την καταδίκη τους από όλους εμάς με αποκορύφωση την πλήρη καταδίκη τους και 'εξαφάνισή'τους στις 6 του Μάη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή