ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Αναγνώστης: Φύτευσαν το παρκάκι στον προμαχώνα Βηθλεέμ για..τη φωτογράφηση, και μετά το εγκατέλειψαν!

Φίλε “Αντίπαλε”,
image
σου στέλνω μερικές φωτογραφίες από το παρκάκι πάνω στα ενετικά τείχη και ανατολικά του θερινού σινεμά Βηθλεέμ. Εκεί ένα ιδιωτικό σχολειό είχε κάνει ένα μικρό βραχόκηπο με αρωματικά φυτά λεβάντα δίκταμο κλπ και το είχαν περιφράξει με έναν ωραίο ξύλινο φράχτη. Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Νεολαίας νομίζω πηρέ 2-3 άτομα και στον γύρω χώρο φύτεψαν καμία 10ρια δεντράκια τραβώντας και τις απαραίτητες φωτογραφίες και τις έβαλαν στο φάκελο “Ηράκλειο Πολιτιστική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014”.
Εγώ του τα “έχωσα” όταν τον είδα για τις υποκριτικές ενέργειες τέτοιου τύπου, που δεν κοιτάνε να κάνουν μια αληθινή δεντροφύτευση μόνο κοροϊδεύουν τον κόσμο και ότι σε ένα χρόνο θα έχει ρημάξει ο μικρός κήπος που έφτιαξαν, όπως επίσης και για την σικέ ποδηλατάδα που είχαν διοργανώσει στους δρόμους του Ηρακλείου χωρίς να υπάρχουν ποδηλατοδρόμοι αν και όφειλαν. Αυτός φυσικά μου είπε διάφορες δικαιολογίες, και καλά δεν είναι έτσι όπως τα λες κλπ.
Φέτος πριν τα Χριστούγεννα συνεργείο του δήμου Ηρακλείου πήρε τον φράκτη τον ξύλινο κι έβαλαν ένα σιδερένιο πρόχειρο πλέγμα. Όταν τους ρώτησαν κυνόφιλοι γιατί το κάνουν αυτό , είπαν πως...
είναι για λίγο καιρό. Εγώ κατάλαβα ότι ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τον ιδιωτικό φράκτη σε καμία κατασκευή χριστουγεννιάτικη όπως φάτνη.
Μέχρι σήμερα ξύλινο φράκτη δεν ξαναείδα. Στις φωτογραφίες που στέλνω φαίνεται ο φράκτης πριν και μετά,  καθώς και η κατάσταση του κηπάκου του αντιδημάρχου πνιγμένο στα ζιζάνια…
Αναγνώστης
image
image
image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου