ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Από πότε τα “ανθισμένα αλμυρίκια” αποτελούν είδηση;

imageΔυστυχώς ζούμε σε μια εποχή που τα “ειδησεογραφικά” μέσα στερούνται αξιοπιστίας. Σε μια εποχή που ο “Νίκος” για 15.000 ευρώ το μήνα γράφει σε μια ντουζίνα εφημερίδες και sites υπέρ του Άκη,  που η Όλγα, ο Μανώλης και ο Γιάννης μανιωδώς υπερασπίζονται το μνημόνιο τρομοκρατώντας με ψευδές ειδήσεις τον κόσμο, που η Σία και ο Μπάμπης μας πιπιλίζουν τον εγκέφαλο για να δεχτούμε ότι το σωστό κράτος απλά βάζει σφραγίδες και ως εκ τούτου χρειάζεται μόνο καμιά 10.000 υπαλλήλους.
Δυστυχώς όμως ζούμε και στην εποχή που το παραπάνω σκηνικό μεταφέρεται και στο μικρόκοσμο της κάθε επαρχιακής πόλης, με τον εκάστοτε δήμαρχο να...
στέλνει ότι γουστάρει στα μέσα ενημέρωσης, και αυτά να το παρουσιάζουν "αυτολεξεί” ως είδηση!   Ζούμε στην εποχή που τα ανθισμένα αλμυρίκια αποτελούν τέτοιο κατόρθωμα του δημάρχου Ηρακλείου, που πρέπει να προβληθούν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, και δη στο “μεγαλύτερο ενημερωτικό portal της Κρήτης”!
Κρατάτε και τα προσχήματα βρε παιδιά τουλάχιστον! Έχει κι αλλού ανθισμένα αλμυρίκια, αλλά δεν το βγάλανε και στα κανάλια!
Και μη μου πείτε ότι μόνοι σας είδατε τα ανθισμένα αλμυρίκια και σας άρεσαν τόσο, ώστε να το κάνετε θέμα, γιατί δε θα σας πιστέψω! Και δε θα σας πιστέψω, γιατί – δυστυχώς για εσάς – είμαι κι εγώ στη mailing list του δημάρχου, και μου το έστειλε κι εμένα αυτό το email!!
image

3 σχόλια:

  1. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ,ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ Κ΄ΣΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα αυτά είναι τσουτσέκια. Εκεί που χέσαν οι δημοσιογράφοι φύτρωσαν αυτοί. Μαϊμούνια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τσάτσοι των συμφερόντων και του μαύρου χρήματος της εξουσίας της πόλης μας, βρήκαν τους πραιτοριανούς τους στο διαδίκτυο σε αυτό το επαίσχυντο σάιτ. Καλά αυτοί τρώγανε εδώ και καιρό, φίλε. Ζήτω η αποχαύνωση! Ζήτω οι προκάτ ειδήσεις και οι αντιγραφές δελτίων τύπου! Ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή