ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Στείλε κι εσύ μια επιστολή στη Μέρκελ, μπορείς!

Επιστολή στη Μέρκελ έστειλε κι ο Τζήμερος. Όχι τώρα, παλιότερα, αλλά τώρα το θυμήθηκε που κατεβαίνει υποψήφιος, και είπε να τη δώσει στη δημοσιότητα. Ξέρετε ποιος. Ο συνέταιρος του κου Μάνου. Ο mr Δημιουργία Ξανά, ο διαφημιστής που στο βιογραφικό του δηλώνει πτυχιούχος,  χωρίς  να έχει πάρει πτυχίο.
Θα μου πείτε, οι άλλοι με τα πτυχία και τα master από το London School of Economics, όπως ο Παπακωνσταντίνου, είδαμε τι κάνανε. Βέβαια αυτοί δεν είναι ότι δεν είχαν γνώσεις. Απλά  εκτελούσαν πιστά ένα σχέδιο. Αλλά ξεφεύγω από το θέμα…
Έστειλε λοιπόν επιστολή στην “εξοχότατη” ο Τζήμερος. Ναι, μάλιστα, “εξοχότατη” την αποκαλεί, σα να είναι η Βασίλισσά του.. Έτσι προφανώς τη φαντάζεται, να φοράει το στέμμα του φιλελευθερισμού, αφού είναι η προσωποποίηση της πολιτικής που ο ίδιος ευαγγελίζεται.  Και μ’ ένα λόγο όμοιο με αυτό που η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί για τους μετανάστες, ο κος Τζήμερος μιλάει για τους διεφθαρμένους Έλληνες. Για το το διεφθαρμένο...
και σπάταλο κράτος που το παρομοιάζει με τη Μαφία της Ιταλίας, που δεν κάνει τίποτε άλλο παρά μόνο ρουσφέτια, για τους αγρότες που εξαπατούν την ΕΕ, για τους πολίτες που χτίζουν αυθαίρετα παντού, για τους φοροδιαφεύγοντες. Και μιλάει με ακραία παραδείγματα, παρουσιάζοντας όμως την εικόνα αυτή ως γενική στα μάτια της “εξοχοτάτης” , λέγοντάς της στο τέλος ότι αν ήταν στη θέση της θα έλεγε “να πάει στο διάολο αυτή την απαίσια χώρα”. Αλλά την παρακαλεί τελικά να μην το κάνει, αλλά να μας διατάξει, ως βασίλισσα του Φιλελευθερισμού, να εφαρμόσουμε αυτά που ο ίδιος πιστεύει.
Μετά λοιπόν το ξεφτίλισμα από το Γιώργο – τον θυμάστε ακόμα φαντάζομαι, τον πρώην πρωθυπουργό – στους Ευρωπαίους λοιπόν, ανέλαβε την “εργολαβία” αυτή ο Τζίμερος. Να μας ξεφτιλίσει διεθνώς με ψέματα. Γιατί όταν παρουσιάζεις συγκεκριμένες αληθινές αλλά μεμονωμένες καταστάσεις ως γενικές, απλά είναι ένας τεκμηριωμένος τρόπος να πεις ψέματα. Και με αυτό τον τρόπο, γίνεται κι αυτός του ίδιου επιπέδου με τους πολιτικούς που κατηγορεί στην επιστολή του.
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η Μέρκελ και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολιτικοί παρεμβαίνουν στα εσωτερικά μας. Όταν ο κάθε Τζήμερος τους παρακαλάει, αυτοί απλά τους κάνουν τη χάρη.
Στείλε λοιπόν κι εσύ μια επιστολή στη Μέρκελ σήμερα! Μπορείς! Δε νομίζω ο Τζήμερος να είναι καλύτερος από σένα!

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι υστερεί στο μεταναστευτικό και στο φορολογικό (flat rate) είναι εμφανές, στα υπόλοιπα δεν βλέπω να ψεύδεται κάπου. 'Οσο για το εξοχότατη κάνεις σαν τους δημ. του μεγκα με το Ολανδρεου ή το μάνταμ του Τσίπρα που το ξεχύλωσαν... Δεν ξέρεις ούτε αν είναι ειρωνικό ουτε αν έγινε λάθος στην μετάφραση. Περίεργο είναι που βρήκες ουσία σ' αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό λέμε αυτό http://www.skai.gr/news/finance/article/204417/kinduneuei-i-hrimatodotisi-tou-anaptuxiakou-nomou-logo-diafthoras-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και η απάντηση http://us4.campaign-archive1.com/?u=fb66489e1cfbe44c5d01b46ad&id=68d450f701&e=29249b8c3c

    ΑπάντησηΔιαγραφή