ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα!

image “Η μεγάλη διαφορά μεταξύ των πολιτικών σήμερα είναι η εξής:
Από την μια μεριά βρίσκονται εκείνοι, δυστυχώς λίγοι, που έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτή η κρίση και αντιδρούν ανάλογα. Αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, προσαρμόζονται και προτείνουν μια νέα πορεία, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.
Από την άλλη μεριά, δυστυχώς, η πλειονότητα των πολιτικών που συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Πολιτικοί που ακόμη και σήμερα λαϊκίζουν και που, μερικές φορές, υποτάσσουν ακόμη και το εθνικό συμφέρον στις κομματικές ή και προσωπικές τους σκοπιμότητες.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο...
η μεγάλη πλειονότητα της κοινωνίας δεν έχει πια εμπιστοσύνη στην πολιτική και τους πολιτικούς. Ιδιαίτερα μας λυπεί η αποχή, η αποστροφή των νέων για τα κοινά. Δεν μπορούμε όμως να βγούμε από τα σημερινά αδιέξοδα δίχως γενναίες πολιτικές αποφάσεις. Αποφάσεις που μπορούν να προέλθουν μόνο από την πολιτική διαδικασία. Οι δύσκολες αυτές ώρες χρειάζονται σοβαρότητα, εμπειρία, άθροιση δυνάμεων.
Ως ενεργοί πολίτες ξεπερνάμε την εύλογη αλλά αδιέξοδη καχυποψία απέναντι στην πολιτική και δηλώνουμε παρόντες.
Δημιουργούμε σήμερα ένα νέο πολιτικό Κίνημα,
τη Δημοκρατική Συμμαχία
Καλούμε τους Έλληνες που αναζητούν ένα καινούργιο ξεκίνημα και συμμερίζονται τις αρχές και τις αξίες που περιγράφονται εδώ, να αγωνιστούν μαζί μας.”
Απόσπασμα από την ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Συμμαχίας (21-11-2010), η οποία πριν λίγο ανέστειλε τη λειτουργία της για να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία… Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου