ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Απειλές “online” σε υποψήφιο βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. από Χρυσαυγήτες!

Απειλές με ύβρεις, ακόμα και κατά της ζωής του υποψήφιου βουλευτή  με τη ΔΗΜ.ΑΡ. κου Αργύρη Αλεξίου, εκτόξευσαν μέσω σχολίων σε ιστολόγιο στο οποίο αρθρογραφεί ο υποψήφιος βουλευτής οπαδοί της Χρυσής Αυγής.
image
Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση με τίτλο “Ποια είναι η Χρυσή Αυγή…” του ιστολογίου “Τα νέα του δήμου Λοκρών”, δύο αναγνώστες , προφανώς οπαδοί – και όχι απλά ψηφοφόροι – της Χρυσής Αυγής, που δεν τους άρεσε η ανάρτηση, απείλησαν τη ζωή του  υποψήφιο βουλευτή. Ο ένας, εν μέσω ακατανόμαστων βρισιών, του έγραψε:
  “μετά τις εκλογές κοίτα να σε φυγαδεύσουν από τη Φθιώτιδα γιατί θα … Γαμ…λη Αριστερέ θα πεθάνεις, ετοιμάσου π**στη”, και ο άλλος : “νομίζεις ότι η Χρυσή Αυγή θα ξεχάσει τα εγκλήματα της Αριστεράς στο Μελιγαλά; Είσαι γελασμένος. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε με αίμα σκατοκουμούνια”!
Σαφώς και θα πρέπει άμεσα να επέμβει Εισαγγελέας για το συγκεκριμένο θέμα και να εντοπιστούν μέσω των διευθύνσεών τους οι τύποι αυτοί, καθώς τίθεται θέμα απειλής κατά της ζωής του κου Αλεξίου!
Αυτό είναι το ένα θέμα. Το άλλο είναι το τι ακριβώς πρεσβεύει αυτό το “κόμμα”, και ποιο τρόπο διαλέγει για να να υπηρετήσει αυτά που πιστεύει. Ελπίζω ο κόσμος που τους ψήφισε, στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις 17 του Ιούνη, να έχει καταλάβει το λάθος του και να τους αφήσει εκτός βουλής.

9 σχόλια:

  1. ειστε πολυ καραγκιόζηδες αν νομιζετε πως μ αυτες τις μαλακιες που λετε, θα μας καμετε να μην ψηφισουμε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ειστε πολυ μακράν νυχτωμένοι κύριοι ......

    και φυσικά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ριξωμεν και δαγκωτό μάλιστα!!!!!!!

    μια ηρακλειώτισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα χαράτσια τα πληρώνεις για να έχουν τζάμπα φαγηά, τζάμπα φάρμακα και τζάμπα επιδόματα οι εκατομμύρια λ/μ. Θέλεις να συνεχιστεί αυτό? Αν όχι, ρίξε κι εσύ Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνέχ... Αλλιώς ψηφίστε πάλι το μαρξισταριό (τους λέγόμενους και ...και καλά "δημοκράτες"(!)... Ψηφίστε αυτούς που αποκαλούσατε ¨κλέφτες, κλέφτες...". Τρέξτε. Κι ύστερα κανονίστε πόσο θα μειωθούν οι μισθοί σας για να εξευρεθούν τα δισεκατομμύρια για να δίνετε τζάμπα επιδόματα ανεργίας και τζάμπα φάρμακα στα εκατομμύρια λ/μ και σε τουλάχιστον άλλους δυό φορές τόσους που θα κουβαληθούν μόλις το μάθουν εδώ. Γρήγορα! Τρέξτε ψηφίστε τους για να παίρνετε μισθό 40 ευρώ τον μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε διάβασα τίποτα στα σχόλιά σας για τις απειλές κατά της ζωής συνανθρώπου σας, που απλά έχει διαφορετικά πιστεύω. Το να λές συνέχεια ένα ποιηματάκι "ψηφίστε Χρυσή Αυγή". είναι εύκολο, αλλά απευθύνεται σε μάλλον σε ανεγκέφαλους. Επί της ανάρτησης έχετε να σχολιάσετε τίποτα; Συμφωνείτε με τις απειλές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι ρε φίλε, δεν θα απαντήσουμε. Διότι το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Όταν γύρω γίνονται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, εσύ βάζεις μιά ανάρτηση για πταίσμα (εξύβριση). Σοβαρέψου. Χρυσή Αυγή και ξερό ψωμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κόψε τους φασίστες από τα σχόλια...
    μπαίνουν συντονισμένα και κάνουν σχόλια, 5 παπάρες είναι όλοι και όλοι, για να εκφοβίσουν
    φασίστες στην τρύπα σας
    Αντίπαλε, σε παρακαλώ στείλε τους εκεί που τους αξίζει... Η ελευθερία του λόγου - την οποία άλλωστε αρνούνται - δεν τους αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέσβουρε, εγώ δε θα γίνω φασίστας επειδή είναι αυτοί. Αν τα σχόλια έχουν σχέση με την ανάρτηση δεν τα κόβω. Εξάλλου, καλό είναι να βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος τι σκέφτονται, τι τρόπους έχουν και κυρίως τι σκοπό έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "τι σκοπό έχουν!"... Πολύ ειρωνικός είσαι αδερφάκι. Έχουν λοιπόν δύο σκοπούς: 1)Να επιστρέψουν με το ταχύτερο μέσον στις αχανείς χώρες τους οι εκατομμύρια λ/μ που μας κλέβουν τις δουλειές και μας σκοτώνουν και 2)Να μπούν στη βουλή για να μην επιτρέψουν την συνέχιση της αύξησης των βουλευτικών υπερμισθούλαρων και των λαμογιών (Είναι γνωστό σε όλους ότι η ΧΑ θα δίνει στους βουλευτές της κάτω από 2.000€ και ότι είναι υπέρ της κατάργησης κάθε σπατάλης για κόμματα ). Τα ξανάπαμε, αλλά είσαι ανεπίδεκτος. Ακου "τι σκοπό έχουν....".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ....Γι αυτό καλούμε όλους τους Κρητικούς ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή