ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Νεαροί έκραξαν στον Πάγκαλο στις Αρχάνες Ηρακλείου! Τι του είπαν και πως απάντησε!

Επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (1-6-2012) στην όμορφη κωμόπολη των Αρχανών Ηρακλείου, μεταξύ του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κου Πάγκαλου και μερικών νεαρών.
DSC00572Ο κος Πάγκαλος, συνοδευόμενος από τον  Διοικητή του Πανεπιστημιακού-Βενιζελείου Νοσοκομείου Νίκο Κοκκίνη, είχαν προορισμό το χωριό Βοριά, όπου θα γίνονταν η κηδεία του κουμπάρου του και αγροτοσυνδικαλιστή Μανώλη Γαβαλά. Η ιδέα που είχαν να σταματήσουν στις Αρχάνες για καφέ, δεν εξελίχτηκε όπως περίμεναν. 
Η καφετέρια που επέλεξαν να καθίσουν είναι στέκι μιας ομάδας παιδιών με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές ευαισθησίες, αλλά και πολιτικές. Έτσι, η παρουσία τους δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη. 5-6 παιδιά μαζεύτηκαν έξω από την καφετέρια, και χωρίς να τους λένε τίποτα, τους κοίταζαν επίμονα. Όταν ο κος Πάγκαλος και η παρέα του σηκώθηκαν να φύγουν, τα παιδιά...
  επιτέθηκαν φραστικά στον κο Πάγκαλο, λέγοντάς του “δεν ντρέπεσαι ρε, μαζί τα φάγαμε”; Μάλιστα ένας νεαρός, αρκετά αδύνατος, σήκωσε τη μπλούζα του πάνω δείχνοντας την εμφανώς αδύνατη κοιλιά του, και είπε στον κο Πάγκαλο: “Μαζί τα φάγαμε; Κοίτα με εμένα”!
Ο κος Πάγκαλος, με το γνωστό του ύφος, σταμάτησε και του απάντησε: “Δεν ντρέπεσαι βρε; Τι δουλειά κάνεις εσύ που τα λες αυτά;” 
Στο μεταξύ μαζεύτηκε κι άλλος κόσμος έξω από την καφετέρια, από τις γύρω καφετέριες που άκουσαν τη φασαρία. Στη συνέχεια ο κος Πάγκαλος με τον κο Κοκκίνη απομακρύνθηκαν προς το αυτοκίνητό τους, και συνέχισαν το δρόμο τους.
Το παραπάνω γεγονός έχει ιδιαίτερη σημασία, αν σκεφτεί κανείς ότι οι Αρχάνες είναι η γενέτειρα πόλη του Σταύρου Αρναουτάκη, Περιφερειάρχη Κρήτης και επί χρόνια στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη καφετέρια, ο κος Αρναουτάκης πηγαίνει πολύ συχνά και ο ίδιος για καφέ!!!

4 σχόλια:

  1. Τον αρναουτακη δεν τον χαιρετουν ουτε οι συγχωριανοι του να ξερετε!''Μονο αν μας χαιρετισει του μιλαμε'' μου ειπες ενας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδιά με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες δεν πιστεύω να παίρνουν καμιά κρατική επιδότηση μέσω του Δήμου για τα καλλιτεχνικά τους έτσι;
    Ούτε και στην οικογενειά τους έχουν έσοδα μέσω αγροτικών επιδοτήσεων; Άλλωστε το χωριό σου είναι γνωστό για την απορρόφηση Ευρωπαϊκών κονδυλίων αλλά μάλλον κατέληξαν στην Toyota του Παπακαλιάτη και στην Nissan που πουλάνε τρέντυ αγροτικά των 30χιλ. ευρώ. Γενικά δηλ. στην μικροοικονομία του χωριού σου ξεχωρίζετε τα νομίσματα ποια προέρχονται από αυτά που τα έφαγαν οι "άλλοι" με τον πάγκαλο και οι άλλοι που δεν έχουν απ΄αυτά αλλά απ' τ' άλλα.
    Συνένοχοι είμαστε όλοι στην τρέλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλάνι και δικό σου χωριό είναι οπότε δε δικαιολογείται το *σου*
    Ούτε τάλιρο δεν εχεί πάρει ούτε αυτός που έκραξε τον χοντρό ούτε κρατικοδίαιτους γονιούς εχεί, ούτε επιδότηση έχει πάρει . Και στη τελική ο χοντρός δίνει τις επιδοτήσεις? Απο πότε η δουλεία των γονιών χαρακτηρίζει τα παιδιά? Τέτοιες απόψεις εχει ο χοντρός που μάλιστα ρώτησε και τον Κωνσταντίνο τι δουλειά κανουν οι γονείς του και ποιοι είναι, νταβατζιλίκι δηλαδή του πελατοκρατούμενου μήχανισμου που φτιαξανε και συντηρουνε οι πρασινοφρουροι. Το χωριό μου-σου καλά θα κανει να εγείρει περισσοτερες τετοιες φωνες εναντια σε αποβράσματα του πολιτικου χώρου και να κρίνει, οχι να εθελοτυφλει και να στολιζεται με φρου φρου και αρώματα.
    Α ρε Κωνσταντινε να μην ήνουν εκει να σε σιγονταρω, να τα πω και εγω, αλλα δουλευα βλεπεις, δεν περιμενα καμια επιδότηση η θεσουλα. Εχεις Δικιο παντως στο οτι συνένοχοι είμαστε ολοί, για αυτο μακαρι να ξαναέρθει για να μου φυγει αυτη η ενοχή...

    Μαυράκης Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κάκό με τη χώρα μας δεν είναι η οικονομική της κατάσταση αλλά το οτι είμαστε <> που γνωρίζουμε πολύ καλά τα αίτια της κατάντια μας. Υπαίτιοι δεν είμαστε ποτέ και εμείς. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή