ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Μετά τη μήνυση στα blogs, αναδημοσιεύτηκε η επίμαχη ανάρτηση χωρίς φώτο και παραπομπές!

cretablogger1 Σας είχα πληροφορήσει σε προηγούμενη ανάρτηση ότι η εταιρεία ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ κατέθεσε στον εισαγγελέα Ηρακλείου μήνυση κατά αγνώστων για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από ανάρτηση στα blogs http://cretablogger.wordpress.com και  http://epanastasitora.posterous.com/. Η αρχική ανάρτηση είχε γίνει στις 6 Ιουλίου.
Απ’ ότι φαίνεται, έπιασε τόπο ο εκφοβισμός.  Γιατί ξαφνικά οι αναρτήσεις κατέβηκαν από την προηγούμενη θέση τους… Και σήμερα, 26 Ιουλίου, τα blogs αυτά αναδημοσιεύουν την ανάρτηση .
Αλλά έχουν εξαφανιστεί από αυτήν και το λογότυπο του Κρητικού Φούρνου και η παραπομπή στην ιστοσελίδα του, και η φωτογραφία του ιδιοκτήτη να χαιρετά....
τη Μιλένα Αποστολάκη παρουσία του Θανάση Καρούτζου, και ο Ήλιος του ΠΑΣΟΚ, και το σχόλιο του blogger “Η ΠΑΣΟΚΟΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ ΚΙ ΕΔΩ;”.
Φυσικά και ο τίτλος της ανάρτησης από “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ -ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ”, μετατράπηκε σε  Καταγγελίες από εργαζόμενους για κάποιον κρητικό φούρνο … ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ …”.
Καταλαβαίνω το ότι οι διαχειριστές των blogs φοβήθηκαν. Λογικό είναι, ειδικά αν δεν έχουν πίσω τους εταιρίες και δικηγόρους. Αλλά έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί όταν έκαναν την αρχική ανάρτηση. Γιατί τώρα, σίγουρα έχουν εκτεθεί… Και, παρότι κατέβασαν την αρχική ανάρτηση, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η google κρατάει αποθηκευμένες τις σελίδες, και είναι προσβάσιμες από τον οποιοδήποτε!!!
Δείτε τις νέες, πιο “λάιτ” αναρτήσεις εδώ κι εδώ.

2 σχόλια:

  1. ki ετσι οπως ηταν να τ' αφήνανε οπως ηταν αρχικα δηλαδη, θα κλάνανε τ' αρχιδια κι ο κρητικός φουρνος κι κάθε πασοκομαλάκας μαζι.

    απλά δε μπορω να καταλαβω, εσυ δεν εχεις με τί ν' ασχοληθεις και γραφεις για το πού θα κλάσει ο κάθε μπλόκερ ; τη καταντια σου δεν τη βλέπεις που δεν σε διαβαζει κανεις ; εχεις δει την κίνησή σου σαν μπλόκ; για κλάματ εισαι, γιαυτό κοβεσαι τι κανει ο ενας και τι αο αλλος. Αυτοι ρα φουκαρα για τους οποιους κοπτεσαι εχουν ο μεν πρωτος πανω απο 10.000 τη μερα κι ο αλλος ο πατριωτηε σου κοντα στα μισά του πρωτου! εσύ τι ακατά κανεις ??????
    ξέρεις μόνον να ρουφιανεύεις! τίποτα αλλο!

    σαχλαμάρα ε σαχλαμάρα .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πρώτη σου παράγραφο συμφωνώ ότι δεν μπορούν έτσι κι αλλιώς να τους κάνουν τίποτα.
    Αν και δε θά πρεπε ν' ασχοληθώ περισσότερο μαζί σου, γιατί το ύφος σου είναι τέτοιο που δεν αξίζει ν' ασχολείται κανένας, θα απαντήσω για τυχόν άλλους που διαβάζουν το blog:
    Ασχολούμαι με το θέμα για να αναδείξω ότι ΣΤΑ BLOGS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ, αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι, σοβαροί και κυριως συνεπείς προς τους εαυτούς μας πρωτίστως, και προς τους όποιους αναγνώστες μας. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, αποσύρροντας εικονες, αλλάζοντας τίτλους κλπ.
    Τέλος, θα σου πω ότι τα δικά μου νούμερα μπορεί να είναι για κλάματα όπως λές, αλλά εμένα μου φτάνουν. Όσο για τα άλλα 2 blogs , για την ιστορία και μόνο θα σου πω ότι στην Alexa κατατάσονται το cretablogger στη θέση 13,419 και το epanastasitora στη 18,661, ενώ οι antipaloi στην 7.492 θέση για την Ελλάδα. Και συχνά - πυκνά αναδημοσιεύουν αναρτήσεις από εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή