ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Χάστε τα κιλά των διακοπών χωρίς κόπο!

Το καλοκαίρι τελείωσε. Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που όλοι ανακαλύπτουμε ότι το καλοκαίρι, εκτός από πολλές ωραίες αναμνήσεις και τροπικό μαύρισμα, μας έχει αφήσει και μερικά έξτρα κιλά. Και οι περισσότεροι ψάχνουμε τρόπους για να τα ξεφορτωθούμε. Ε λοιπόν, σας έχω νέα: φέτος, δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα εσείς! Φροντίζει για εσάς… η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
Ήδη μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έπρεπε να έχετε πληρώσει την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος. Άρα, όσοι έχετε δουλειές, μένετε με το …
μισό μισθό για τον υπόλοιπο μήνα! Κάτι η βενζίνη που για να πάς στη δουλειά σου θες το υπόλοιπο μισό μεροκάματο, κάτι η αγορά σχολικών ειδών για τα παιδιά σου, που να μείνουν λεφτά για φαγητό! Έτσι το Σεπτέμβρη 3-5 κιλά τα έχετε στο χέρι!
Ε, τον Οκτώβρη θα έρθει και η αναδρομική μείωση του μισθού και της σύνταξης. Για τους άνεργους και τους ξενοδοχοϋπάλληλους που θα κοπεί και το επίδομα ανεργίας, θα αρχίσει το τρέξιμο για δουλειά. Τι καλύτερη γυμναστική από το να τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με μια εφημερίδα αγγελιών στο χέρι μοιράζοντας βιογραφικά πόρτα  - πόρτα; Άλλα 3 κιλά τα έχετε για πλάκα!
Το Νοέμβρη θα αρχίσουν να σφίγγουν τα κρύα. Φυσικά για πετρέλαιο δε γίνεται ούτε λόγος τόσο νωρίς το χειμώνα. Μια κουβερτούλα και κούρνιασμα στον καναπέ, με το μεταβολισμό να ανεβαίνει σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Έτσι, ακόμα και μέσα στο σπίτι σου, ενώ κάθεσαι στον καναπέ σου θα καις παραπάνω θερμίδες. Άλλα 2 κιλά λιγότερα από τους γοφούς ή το στομάχι!
Ε, το Δεκέμβρη τι θα κάνεις, θα αγοράσεις 300 λίτρα πετρέλαιο, έτσι για να σπάσει το κρύο βρε παιδί μου! Ναι αλλά τα 300 λίτρα κοστίζουν 450 ευρώ! Άρα σου μένουν 200 ευρώ να περάσεις όλο το μήνα! Άρα τα Χριστούγεννα κομμένα τα γιορτινά τραπέζια με τα γουρουνάκια, τις γαλοπούλες και τα ατέλειωτα γλυκά και ποτά. Και την πρωτοχρονιά φυσικά δεν έχει ρεβεγιόν. Τι να περιμένεις άλλωστε από το νέο χρόνο εκτός από καινούριες περικοπές; Βέβαια το συγκεκριμένο μήνα δε χάνεις πολλά κιλά αλλά τουλάχιστον δε βάζεις τα ΄2-3 κιλά που έβαζες κάθε χρόνο!
Τι άλλο θέλετε φίλοι μου; Οι κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τις οικονομικές δυσκολίες που περνάτε - το είπαν άλλωστε και οι κυβερνητικοί εταίροι! Έτσι, σκέφτηκε 11,5 δισεκατομμύρια τρόπους για να χάσετε τα κιλά που πήρατε από την καλοπέραση των φετινών διακοπών! Γιατί δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Και στην κυβέρνηση δυστυχώς όχι μόνο τον έχουν βρει, αλλά αν δεν αποδώσει, έχουν … και ισοδύναμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου