ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί τόση βιασύνη κε Δεικτάκη;

Γράφει ο Γιάννης Λεονταράκης, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης
Πριν καλά-καλά αναλάβει καθήκοντα ο νέος γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης κ. Δεικτάκης, υπέγραψε την άδεια εγκατάστασης του πρώτου ηλιοθερμικού σταθμού στην Κρήτη, στη θέση πλαγιές στον Αθερινόλακκο Σητείας.
Συμφερόντων Βαρδινογιάννη και της αγγλικής εταιρίας NUR-MOH.
Ρωτάω, δεν γνώριζε ο γενικός γραμματέας ότι έχει γίνει προσφυγή κατά της απόφασης της επιτροπής περιβάλλοντος της αιρετής περιφέρειας , για την θετική γνωμοδότηση που έδωσε υπέρ της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων;
Με λίγα λόγια εκκρεμεί ...
απόφαση του εφετείου Κρήτης σχετικά με τη εν λόγω επένδυση, πράγμα που σημαίνει ότι ο γενικός γραμματέας θα έπρεπε τουλάχιστον να περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης!
Εάν δεν το γνώριζε οφείλει άμεσα να αναίρεση την υπογραφή του , σε διαφορετική περίπτωση είναι υπόλογος και οφείλει να δώσει απαντήσεις…….
Επίσης, ξαναρωτάω γιατί ένα χρόνο τώρα καθυστερεί η εκδίκαση της προσφυγής ή μήπως κάποιοι σκόπιμα την καθυστερούν λόγω της βαρύτητας του ονόματος του επενδυτή;
Εκτός και αν έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα στον "οίκο ανοχής" που λέγεται Ελλάδα και δεν υπάρχει πλέον ούτε δικαιοσύνη να ελέγξει το ξεπούλημα που συντελείται !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου