ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Αναγνώστης: Χέρι που το γλείφεις δεν το δαγκώνεις!!!

Νά ‘μαστε λοιπόν στην Ελλάδα που το παράδοξο έχει γίνει κανόνας να βλέπουμε άλλο ένα να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας:  Στην εξαθλιωμένη χώρα μας το ρόλο του επαναστάτη ανέλαβαν άκουσον - άκουσον ποιοι;;; Οι Δήμαρχοι!!!
Έζησα να το δω κι αυτό. Οι κομματικοί παράγοντες των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων, ανέλαβαν να σώσουν την τοπική αυτοδιοίκηση. Και καλά κανείς δεν ρωτάει το αυτονόητο:
Καλά που ήταν αυτοί οι κύριοι όλο αυτό το διάστημα; Από που ήρθαν; Από τον Άρη; Τί έκαναν όλα αυτά τα χρόνια σαν τοπικοί άρχοντες ώστε να πραγματωθεί ουσιαστικά και όχι στα χαρτιά ο όρος "Αυτοδιοίκηση"; Είναι άμοιροι ευθυνών λοιπόν ; Αυτοί που μπαινόβγαιναν τόσα χρόνια στα κομματικά γραφεία, υπηρέτησαν από πολλές θέσεις το υπάρχον κατεστημένο τώρα διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για τα χάλια της Αυτοδιοίκησης η οποία φιγουράρει χρόνια τώρα από τους πρώτους στις λίστες διαφθοράς!!! Τώρα σαν μωρές παρθένες κλαίνε διότι αθέτησαν οι κυβερνώντες τις υποσχέσεις τους και περιέκοψαν τις ΚΑΠ. Ενώ αν είχαν ίχνος αξιοπρέπειας θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί σύσσωμοι κάνοντας την αυτοκριτική τους ( με ελάχιστες εξαιρέσεις στη χώρα που ο κανόνας έχει γίνει εξαίρεση και η εξαίρεση κανόνας).
Όχι κύριοι Δήμαρχοι δεν με πείθεται ότι θέλετε πραγματικά να αλλάξετε κάτι στην αυτοδιοίκηση της χώρας. Είσαστε συγκοινωνούντα δοχεία με τους κυβερνώντες και συνένοχοι στο κατάντημα της χώρας μου. Ότι κάνετε το κάνετε για λόγους επικοινωνιακούς και αυτοπροβολής (όπως κάνετε τα πάντα δηλαδή) ακόμα και αυτή την ύστατη στιγμή. Προφανώς σαν άνθρωποι που βλέπετε μακριά, διαβλέπετε την κατάρρευση που έρχεται και προσπαθείτε να αποκαταστήσετε την σχέση σας με τον λαό νίπτοντας τας χείρας σας. Αλλά ο λαός σας έχει πάρει χαμπάρι και ξέρει ότι χέρι που το γλείφεις τόσα χρόνια δεν μπορείς να το δαγκώσεις τώρα!!! Αφήστε λοιπόν τους λεονταρισμούς και αν θέλετε πραγματικά να αλλάξει κάτι δηλώστε παραίτηση όλοι μαζί με τα δημοτικά σας συμβούλια. Αλλά θέλει κότσια για να το κάνετε. Και δεν τα έχετε. Όπως δεν τα έχουν και οι συνδικαλιστές που είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος και επίσης συγκοινωνούντα δοχεία του συστήματος και εξυπηρετούν το διαίρει και βασίλευε στον εργασιακό χώρο.
Με συγχωρείτε αν έχω γίνει δυσάρεστος στ αυτιά σας τα οποία έχουν μάθει μόνο σε κολακείες και χαϊδέματα από κοινό και δημοσιογράφους. Έχω μάθει να λέω τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη έστω κι αν αυτό δεν μου βγαίνει πάντα σε καλό.
Κωστής, αναγνώστης.

1 σχόλιο: