ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Δ.Τ: Οι Πολίτες κατά του Χρέους για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Οι «ΠκτΧ» αποτίουμε ευλαβικά φόρο τιμής στους αγωνιστές του 1940 που αντέταξαν ένα ηρωικό ΟΧΙ στις επιβουλές του φασισμού και του ναζισμού. Συμμετέχουμε στη φετινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με γνώση πως το δικό μας αντίστοιχο χρέος, είναι να διώξουμε την υποταχτική κυβέρνηση, την τρόικα, τους σημερινούς γερμανούς γκαουλάιτερ, να αποτρέψουμε την ψήφιση των νέων βάρβαρων μέτρων και να αντιμετωπίσουμε τη νέα φασιστική απειλή.
Συμμετέχουμε ειρηνικά όπως πάντα στη φετινή παρέλαση στο Ηράκλειο προσπαθώντας ...
για την ομαλή διεξαγωγή της και διαφυλάσσοντας το νόημα της επετείου. Η παρέλαση δεν κινδυνεύει σε καμμιά περίπτωση από το δημοκρατικό λαό της πόλης μας. Το μόνο που γνωρίζουμε πλέον όλοι πως μπορεί δικαιολογημένα να αμφισβητηθεί, είναι η παρουσία στην εξέδρα των πολιτικών προσώπων, που μολονότι σχεδιάζουν, εφαρμόζουν ή ανέχονται ένα εφιαλτικό μέλλον για τη νεολαία μας, θέλουν να εισπράττουν το χαιρετισμό της. Των πολιτικών εκείνων που μολονότι εκπροσωπούν σήμερα ένα υποταχτικό ΝΑΙ, θέλουν να παρουσιάζονται ως τιμητές ενός ηρωικού και αντιστασιακού ΟΧΙ! Αν σεβαστούν ταπεινά τη θέληση του λαού και της νεολαίας αυτοί οι πολιτικοί, ξέρουν τι πρέπει να κάμουν. Σ’ αυτούς ανήκει ακέραια η ευθύνη.
Οι «ΠκτΧ» θα διαδηλώσουν ειρηνικά και μαζί με όλο το δημοκρατικό λαό του Ηρακλείου μετά το τέλος της παρέλασης, διατρανώνοντας τη θέληση αλλά και την απαίτηση να μην κατατεθούν στη Βουλή τα βάρβαρα μέτρα, καλώντας ταυτόχρονα όλους τους βουλευτές του Ηρακλείου να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στην επιχείρηση εξαθλίωσης του λαού. Αυτό το τελευταίο είναι η πραγματική έμπραχτη τιμή στην φετινή επέτειο.
Ηράκλειο 24/10/12
Η Γ. Σ. των ΠκτΧ

1 σχόλιο:

  1. πολιτες υπερ του πεους...γραφικοι πατριωτες δωστε καμμια μουτζα ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή